Eski sevgilimin takip ettiği kızlara fake hesaptan yazıp engelletmem sizce toksik bir intikam mı?

Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıllık ilişkiden sonra ayrıldık 6 ay oldu. Son 2 aydır eski sevgilimin istek attığı veya takipleştiği kızlara fake hesaptan yazıp onun hakkında ileri geri konuşup engelletiyorum ya da takipten çıkartıyorum. İşte milleti rahatsız ediyor, +18 fotolar atıyor şeklinde zaten bunu duyunca kızlar ya engelliyorlar ya takipten çıkıyor. Yani anlayacağınız benim yüzümden takipleşemiyor kimseyle konuşamıyor aahahahah. Zamanında benim isteğime dönmedi şimdi de başka kızlara istek atamaz diyerek uğraşıyorum onunla. Sizce hata mı yapıyorum ama içimden öyle bir intikam alma isteği geliyor ki anlatamam. Ha bu arada en son hep kendinden genç kişileri takip ediyordu onlar engelledi şimdi de kendinden yaşça büyük birisini takibe almış bu kadına ne yazsam da ikna olur ve eski sevgilimi takipten çıkarır.

Eski sevgilimin takip ettiği kızlara fake hesaptan yazıp engelletmem sizce toksik bir intikam mı?