Ben de hoşlanıyorum gibi sanki ama sadece bakışlarda ilerliyor. Çok efendi biri ama ben de çekiniyorum.
2 ay
Ben de hoşlanıyorum gibi sanki ama sadece bakışlarda ilerliyor. Çok efendi biri ama ben de çekiniyorum.
Derslerde anlamadığın bir soruyu ona sorma bahanesiyle yanına git o soruyu anlatırken azıcık muhabbet aç sonra ona küçük bir iltifat et. Bundan sonra da adım adım işi büyütürsün. Şahsen zaten ben de hoşlandığım kişiyle böyle ısınmıştık birbirimize (ilk adımı o atmıştı ama) .
Bu öyle bşri değil ya değişik ama aslında değişik değil olması gereken bu. Yani çok çok Efendi biri basını kaldırıp bir kıza baktığını görmedim 4 yıl boyunca. Daha önceden öyle romantik bir duygu yoktu içimde ama bu yıl sanki hoşlanıyor gibi hissediyorum. Her konuda çok terbiyeli biri. Ama bilmiyorum benden hoşlanıyor mu yoksa ben mi öyle hissediyorum.
Hey tatlım, o bakışmaların büyüsü inanılmaz değil mi? 😍 Göz teması en tatlı flört sinyali, sen de çekinmen normal, efendi çocuklar insanı utandırır hani! 💕 Bence sen ilk adımı at, hafif bir gülümsemeyle "Merhaba, sınıfın en yakışıklısı sen misin?" diye sor, buzlar erir. Ben sevgilimle öyle tanıştım, şimdi aşığız resmen! 😘 Sen ne yapmayı düşünüyorsun, anlat bakalım? 🌟
Cevap
2Cevap
İlk adımı atarsan kiymetsizlesirsin. Yarım adımlar at
Cidden mi neden peki
Nedenn bşraz acar mısn bunu ben böyle bir hata yapmıştım cünkü
Erkek elde etmek ister. Avlamak. Tavlamak. Eğer direk düşerse kiymetsizlesir. Zor olan kıymetlidir her zaman. Emek psikolojisi diye bı şey var. Tavuğu doyurursan peşinden gelmez. Hiç yemlemezsen de gelmez. Akıllı kadın kendini tavlattirir. Aslında tavlayan kadındır ama erkek tavladim sanar. Sevgili olduğunda bile tüm toprakların feth edilmiş olmasın. Erkeğin avcı, keşifci ruhu senin üstünde kalsin
Ben bu hatayı yapmıştım çocuğun peşinden çok uzun süre koştum hatta. Saçma sapan dönemlerdi ama seviyorsam ve bir daha karşılaşma ihtimalimiz yoktu bende bu fırsat bir daha gelemex diye söylemiştim
Ama ben onu bir daha göremezdim şu an halen konuşuyoruz ara sıra. O gün o adımı atmasaydım imkanı yoktu bir daha karsılasmamızın. Hatta halen onunla evlenmek istiyorum o da biliyor zaten cünkü ben maal olduğum için ilk götüşmed3 ona senle evlenecem dedim o simdi askerde
Aslında katılıyorum size zaten ben ona dedim aynı ortamda uzun süre olacagımız bir durumda olsaydık ben ilk adımı asla atmazdım hafiif cilve naz ile onu kendime kolaylıkla aşık ederdim. Ama öyle bir durumda değildim ve zaten başka ülkeden olduğu için imkanı yok bir daha bir araya gelmenin. Onu ilk gördüğüm an asık oldum evlenecem dedim. Yani Allah öyle hissettirdi diye düşünmek istiyorum.
Akıllıyım ama aşık olunca insan aptaal oluyor. O kadar aptasl oluyor ki hemde. Ama şu an iyim. Teşekkür ederim yorum için.
Efendiler sevilir ni ya cidden😅
4 yıldır cocugu gözlemliyorum yürürken bile bası yerde oluyor bazen yolda karşılaşınca bana bile bakmıyor yani kimseye bakmıyor. Utanıyorum yoksa gşdip alnından öpecem böylesi kaldı mı diye
Evet ben kaldım ama kisme beni böyle sevmiyor rhjwjq
Sever sen iyi kal
Hiç kimse benj sevmeyecek gibi geliyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?