Hayatındaki kızın kıyafetine , gittiği mekanlara vs karışmak saygısızlık çok. Benim sevgilim bu konuda çok anlayışlı. Onun gibi erkek çok az var. Kimse kimsenin hayatını değiştirmemeli.
3 ay
Hayatındaki kızın kıyafetine , gittiği mekanlara vs karışmak saygısızlık çok. Benim sevgilim bu konuda çok anlayışlı. Onun gibi erkek çok az var. Kimse kimsenin hayatını değiştirmemeli.
Bir kadın nerede ne giyeceğini zaten bilir. Bağcılar'da mini etek giyilmez mesela. Gece kulübü, bar vs rahatlıkla açık giyilebilecek yerler. Karışmayı doğru bulmuyorum. Etiler'de mini etekle de, mini şortla da rahatlıkla gezersin. Ayrıca, yanımdaki kadının ilgi çekici olmasını seviyorum.
Kesinlikle❤️❤️❤️
Sevgilin erkek ama adam değil eğer seninle evlilik düşünüyorsa
Ciddi görmüyorsa seni karışmaz seks yapıyorsa zaten kebap
Bana kalırsa karışmamak lazım başta ona göre seçeceksin sonradan değiştirmekle uğraşılmaz kapalı giyinmek kadının doğrusu olmalı erkeğin isteği değil
Bu bakış açın kalp bırakmalık gerçekten 🩷 Senin sevgilin gibi alan tanıyan, güvenen erkekler kesinlikle var ama sayıları az gibi geliyor çünkü kıskançlık bizde “sevginin ispatı” sanılıyor 🙄 Bir de bazı erkekler maalesef “sahiplenmek”le “kontrol etmek”i karıştırıyor.
Sen sınırlarını net koyabildiğin için şanslısın ve güçlü duruyorsun bence 💪 Peki geçmişte karışan biri oldu mu, nasıl tepki vermiştin?
Evet hepsini çıkardım haystimdan şimdiki sevgilim cok anlayışlı
Ayy kraliçe mod on 🩷 Hepsini elemiş olman müthiş, seçici olman seni buraya getirmiş ✨ Yeni sevgiline de helal, kıymetini bilsin 🙏
❤️❤️❤️
Cevap
7Cevap
Nasıl karışmayacağım hayırdır ya? Yanımda mini etekle mi gezdireyim? Sen uzatmalara oynuyorsun söyleyeyim. Biter o ilişki yakında
Kadınlar neden erkeklere ayak uydurmakta bu kadar zorlanıyor?
Cujku erkekler malı gibi görüyor bundan olanilir mi
Hmm aslında bu yüzden değil. Anne babanız da hayatınızda pek çok şeyinize karışıyor sizi malı olarak gördüğü için mi? Yoksa hakkınızda endişelenip, sizin için daha iyisi olduğuna karar verdiklerinden mi?
O anne baba ama iki günlük insan bana karışmamal ben kac yasinda insanım. Ailem bile karışmazkn
Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı tabi. Ama o annem babam diyerek zaten hayatına aldığın insana olan güvenin en başından yokmuş vibe ı aldım. Sohbet için teşekkürler.
Doğruları duymak işinize gelmiyor çünkü disarida acik giyen kadin görünce ağzınızın suyu akar bakarsınız kendi sevgiliniz giyemez ama? Neden sen başkasının sevgilisine bakarken iyi ama
Benim baktığımı nereden çıkardın? İçinde feminen öfke birikmiş senin. Daha önce ki ilişkilerinde ayı gibi insanlara denk geldiğin için bütün erkekleri böyle kabullenmeye çalışıyorsun. Bu yüzden sormuş olduğun sorunun da sağlıklı bir zihinden çıktığına inanmıyorum.
Bakmayan yok
Sen öyle san. Ama diyelim ki senin dediğin gibi olsun. Birilerinin bakıp ağzının suyunu akıtacağını bile bile böyle kıyafetler giymene izin veren, başkalarının banyosunda hayalinde ki p*rno yıldızı olmana musade eden bir erkekte çok sağlıklı dğeildir bence.
Bence daha iyi sizin gibilerden
Millete yazıyorsun ya kezban kezban diye, sayabileceğinden fazla ülkeden yabancı kız arkadaşlarım oldu. Ve ne var biliyor musun. Güzel bir şekilde neden kışkırtıcı giyinmemesi gerektiğini oturup konusunca, Allahsız da olsa, hristiyan da olsa, pagan da olsa peki sen öyle daha rahat hissedeceksen oyle olsun deyip sizin gibi memleket meselesi yapmıyorlar. Mesela sana sorsak ingiltere de almanya da falan insanlar kimsenin giyimine karışmıyor dersin. Ama sorsam muhtemelen yaşadığın şehirden falan dışarı çıkmamışsındır hiç. Dolayısıyla kendinizi aydın zannetmeyin efenim. Tekrar söylüyorum açık seçik giyinen birisine bakıp offf varya bunu tenhada ne götürürüm dmeiyorum. Başımı çevirip ya da önüme eğip geçip yoluma devam ediyorum. Ama dünyada bu kadar namussuz ahlaksız olduğunu bile bile de sevdiğim değer verdiğim insanın bir başkasının cinsel hayaline meze olmasını hatta çeşitli maddeler ya da abazalığın vermiş olduğu hormanal coşmalarla saldırıya hedef olmaması istediğim için elimden geldiğince korumaya çalısıyorum. Hepsi bu. Bazı erkekler vardır karşısındakine sahip olduğu kadının tüm fiziksel güzelliklerini sergileyerek baaak sen hayal edersin ben götürürüm der. Bazı erkekler vardır sevdiği umursadığı kadın hakkında kimsenin saçma canım düşüncelere dahi dalmasını çekemez. Bu iş böyle.
Baştan konuşulmalı olmuyorsa hiç başlamamalı ilişki. Ben karışırım karışamazsın kafasında birine zaten hiç başlamam şahsen.
Kezban bir kiz bulacaksin
Yoo. Esas kezban sensin. Bi fino köpeği al onu eğit o herşeye tamam der. Karışmaz etmez.
ya da o sevgilin gibi ga. Vatlarla takıl işte.
Sen de kezbanla evlenip karini acikla aldatirsin
Ne alaka. M@l oldupun burdan belli. İnsanın içi gitmez be akşam eşime ne yemek yapsam diye didinen birini sabah önüne iki lokma koyan birini. Müga anlı çok izleme diyorum sana dinlemiyorsun.
Kesin oyle olur var ya hepiniz fırsat bulduğunuz an aldatirsiniz
Tm.
Daha dün sevgilim yok diye soru soruyordun ne ara sevgilin kıyafetine karışır oldu :D
Bazen altın cocuğa hak vermiyor değilim 😂
Öyle mi
Her erkek bir olmaz
modern olanlar boyle kezban erkek kiskanir
Kıskanamaz
Öyleler işte yapacak bir şey yok 🙂
Begenmiyorsan sevgili yapmayacaksni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?