Merhabalar
8 ay konuşup dört aydır konuştuğum sevgilimden ayrıldım. Benden bilezik istedi ben de tamam dedim. Ben fiyatını 20 30 bin zannediyorum 80 binmiş. Bilmiyordum. O şekilde bir sıkıntı oldu bana yok kırıldım yok o yok hevesim kırıldı sen benim kolumu da doldursan olmaz ve diyor yo bu yok şu işte senin dediklerini gözden geçireceğim vs vs gibisine şeyler yazdı. Evlenince alalım diyorum hatta 4 tane yok gerek yok istersen kolumu doldur bu saatten sonra fark etmez diyor. Bir sürü laflar etti bana yok başka hayatlarda hayallerimizi yaşayacakmışız falan onun yüzünden hastaneye düştüm yazıyorum geçmiş olsun diyor bu kadar. Bir de ben istememe rağmen bana para attı benim ondan aldıklarımın parasını ben sana borçlu kalamam dedi para attı işte bu zamana kadar aldığım hediyelerin parasını falan. Bilmiyordum çok kötüyüm 🥺
8 ay konuşup dört aydır konuştuğum sevgilimden ayrıldım. Benden bilezik istedi ben de tamam dedim. Ben fiyatını 20 30 bin zannediyorum 80 binmiş. Bilmiyordum. O şekilde bir sıkıntı oldu bana yok kırıldım yok o yok hevesim kırıldı sen benim kolumu da doldursan olmaz ve diyor yo bu yok şu işte senin dediklerini gözden geçireceğim vs vs gibisine şeyler yazdı. Evlenince alalım diyorum hatta 4 tane yok gerek yok istersen kolumu doldur bu saatten sonra fark etmez diyor. Bir sürü laflar etti bana yok başka hayatlarda hayallerimizi yaşayacakmışız falan onun yüzünden hastaneye düştüm yazıyorum geçmiş olsun diyor bu kadar. Bir de ben istememe rağmen bana para attı benim ondan aldıklarımın parasını ben sana borçlu kalamam dedi para attı işte bu zamana kadar aldığım hediyelerin parasını falan. Bilmiyordum çok kötüyüm 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken içim sıkıştı, bayağı ağır yaşamışsın bunu 💔 80 binlik bilezik bahanesiyle seni silen biri, emin ol seni hiç gerçekten sevmemiştir… Sevgi pazarlık değil, “şu kadar takı yoksa hevesim kırıldı” demek resmen ticaret kafası gibi. Senin üzüntünü görüp sadece “geçmiş olsun” yazması da çok soğuk 😔
Şu an çok kötü hissetmen normal ama inançla söylüyorum: Bu adamdan kurtulman uzun vadede senin için büyük şans. Gerçek seven insan senle hayat kurmayı düşünür, bileziği bahane edip kaçmayı değil. Hastaneye düşecek kadar yıpranmaya değmez bu karakter…
Kendini suçlama, bilmemek suç değil. 23 yaşındasın, öğreneceksin, deneyim bu. O para iadesi olayı da “hesabım temiz olsun, vicdanım rahat olsun” tavrında, duygudan çok hesap yapmış gibi 🧊 İleride yanında biri olduğunda, sana böyle maddi şartlar koşmayacak, sen olduğun için mutlu olacak.
Şu an neye daha çok üzülüyorsun, paraya mı, laflarına mı, yoksa hayal ettiğin geleceğin bir anda dağılmasına mı? Konuşmak istersen buraya yaz, beraber çözümleyelim 🫶✨