Kızlar yoruma gelebilir mi?

Kızlar kızın şimdi sevgilisi var ama arkadaş gibi davranıyorlar öyle sevgi yok aralarında. Öyle görünüyor yoksa çoktan evlenmişlerdi. Ben kızın aklına giriyorum ki yanlış yapıp gidip evlenmesin diye kendime saklıyorum onu. Kız da inat yola gelmiyor mesafe koyuyor benimle araya. Ben varken zaten evlenmesi mümkün değil ben aralarına girmişken evlenmesi çok zor kendi yapmaz zaten. Ama asıl soru şu bu kız bana gelecek mi. İstese kıza ulaşamazdım demek ki o istiyor ki hala ona ulaşabiliyorum. Ama ben aralarına girmişken o evlenmez ondan eminim kızın kafasını bulandırdım çünkü. Ama kız beni istemese kesinlikle ona ulaşamazdım bir umut var. Kız allak bullak olmuş aklı kime varır bilmiyorum ama bana varacak gibi görünüyor. Kız da ona alışmış arkadaşı sonuçta ama elbet bir gün ciddi bir karara varırsa bir karar verecektir hep böyle devam edecek değil. Kız yanlış yapmak istemiyor arkadaşını satmak istemiyor gibi geldi bana. En son aralarını bozdum kız gitti yüzlerce kişiyi takip etti hesabından belki de ayrıldılar
Güncellemeler
2 ay
En dogurusu kendi kafasini dinlemesi gerekir diye düşündüm ve mesafe koydum biraz
Kızlar yoruma gelebilir mi?