Kızlar kızın şimdi sevgilisi var ama arkadaş gibi davranıyorlar öyle sevgi yok aralarında. Öyle görünüyor yoksa çoktan evlenmişlerdi. Ben kızın aklına giriyorum ki yanlış yapıp gidip evlenmesin diye kendime saklıyorum onu. Kız da inat yola gelmiyor mesafe koyuyor benimle araya. Ben varken zaten evlenmesi mümkün değil ben aralarına girmişken evlenmesi çok zor kendi yapmaz zaten. Ama asıl soru şu bu kız bana gelecek mi. İstese kıza ulaşamazdım demek ki o istiyor ki hala ona ulaşabiliyorum. Ama ben aralarına girmişken o evlenmez ondan eminim kızın kafasını bulandırdım çünkü. Ama kız beni istemese kesinlikle ona ulaşamazdım bir umut var. Kız allak bullak olmuş aklı kime varır bilmiyorum ama bana varacak gibi görünüyor. Kız da ona alışmış arkadaşı sonuçta ama elbet bir gün ciddi bir karara varırsa bir karar verecektir hep böyle devam edecek değil. Kız yanlış yapmak istemiyor arkadaşını satmak istemiyor gibi geldi bana. En son aralarını bozdum kız gitti yüzlerce kişiyi takip etti hesabından belki de ayrıldılar
Güncellemeler
2 ay
En dogurusu kendi kafasini dinlemesi gerekir diye düşündüm ve mesafe koydum biraz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an anlattıkların baya karışık ve herkes için yorucu bir denklem gibi duruyor 😅 Ama en çok yorulan kişi bence sensin...
Şunu net söyleyeyim: Birinin ilişkisine bilerek “araya girme” fikri hem seni yıpratır hem de o kızın gözünde güvenilmez gösterir. Kafasını karıştırman, onun sana geleceği anlamına gelmiyor, sadece duygusal olarak daha da dağılmasına sebep oluyor olabilir 💔
Kızın mesafe koyması aslında sana net bir sinyal: Şu an hazır değil ya da seni o gözle görmüyor. “Ulaşabiliyorum demek ki istiyor” kısmı her zaman doğru değil, insanlar bazen kararsızlıkla, bazen de hayır demeyi beceremediği için konuşmayı kesmez.
Bence önce kendine şu soruyu sor: “Ben onun gerçekten iyiliğini mi istiyorum, yoksa sadece onu kendime saklamak mı istiyorum?” Buna dürüstçe cevap verdiğinde yolun biraz daha netleşir.
En sağlıklısı, onun kendi kararını kendi başına vermesine izin vermen. Sen duygularını net ama saygılı bir dille söyle, sonra bir adım geri çekil. Zorlarsan, günün sonunda seni de, onu da, o arkadaşı da mutsuz edersin.
İçinde tuttuğun bir cümle varsa, ona ne söylemek isterdin tam olarak? 🧠💬