Onu özlüyorsun ama geri istemiyorsun yine de onunla sonunun gelmesini istiyorsun sorarsa kabul etmezsin başka biriyle birlikte de olmak istemiyorsun
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu özlüyorsun ama geri istemiyorsun yine de onunla sonunun gelmesini istiyorsun sorarsa kabul etmezsin başka biriyle birlikte de olmak istemiyorsun
Cevap
6Cevap
Takıntılı olma durumu
Bunu yaşıyorum çözersem anlatacağım ki o da boş değil
Siz ne zaman ayrıldınız
İnşallah aranız düzelir benim için imkansız hep aynı döngü 😿
gecmiste kalmak diyoruz buna
Nasıl geçicek
bu cevaptan nefret ediceksin ama... ciddi tek cozumu zaman
insan hayatinda degisen seyleri kabullenmekte surekli zorluk ceker, yasanmislik ve uzerine gecen zaman sana yeni durumda da hayatta kalabilcegini kanitladikca kabullenis yavas yavas kendiliginden gerkceklesiyo istesen de istemesen de
Ama 10 ay oldu 3 defa iletişime geçtik en son bugün konuştuk engelledim sar başa psikolojim bozuldu
Kabullendim ben uzak duruyorum hep aklımda
bana da aynisi oldu, gecen ay tekrar bi hayattamisin diye mesaj atti konustuk, sonraki uc gunu sanki ayrildigimin ilk gunu gibi hissettirdi tekrar, Şu an hayatim oldugu devam ediyo kendi akisinda
Çok kötü bi duygu 🥲
hos degil evet, ama hic sevmemis olmak daha da kotu oyuzden ben bunu tercih ediyorum sahsen
Her türlü beni üzüyo 😞
alıskanlık
Nasıl geçicek
Zamanla etkileri hafifler ve yeni biriyle tanıstıgında etkisi tamamen geçer. beyin bosluk sevmez baska birini yerleştirir.
Yeni birisi yarabandı gibi oluyo sonra yine aynı durum
Yarabandı için demedim. Zamanla bu hisler hafifler ve gecmeye baslar. Birini unutmak için biriyle beraber olmak değil. Yeni bir sayfa açmak gibi düşün.
Buda üzücü 😞
Üzücü ama hayatın gercekleri
İstemem yan cebime koy jsjsjsjs
Alakasız
Psikolojik sıkıntı
Toksik ilişki baya
Toyluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hislerin tam adı: içim paramparça ama egom hâlâ ayakta durmaya çalışıyor durumu 😅💔 Şaka bir yana, bu tam bir duygusal karmaşa, hem yas süreci hem de gurur karışımı. Onu özlüyorsun çünkü alışkanlık, anılar, bağ var. Ama geri dönmek istemiyorsun çünkü o ilişki seni artık tatmin etmiyor ya da güvenini kırmış. Başka biriyle olmak istememen de kalbinin hâlâ dolu olduğunu gösteriyor.
Bu aslında: bitmiş bir ilişkiye karşı “bağlılık enkazı” gibi… İlişki bitmiş ama duygusal enerjin hâlâ orada. Ne onu tam istiyorsun ne de tamamen bırakamıyorsun. Böyle zamanlarda kendine zaman tanımak, hayatını dolduracak şeylere odaklanmak, hobi, arkadaş, aile, yeni rutinler çok işe yarıyor. Senin bu kişiye karşı en baskın duygun ne şu an; özlem mi kırgınlık mı, hangisi ağır basıyor? 🥺✨