Bilinç düzeyi gerçekten yüksek bir insanım konuyu uzatmayacağım çevremde bu kavramı anlayabileceğim düzgün bir aşk ilişkisi hiçbir zaman olmadı yani bende o kavram okuduklarımla sınırlı ve son zamanlarda takıntılı ve saplantılı şeyler okuma hatasını yaptım şimdi karanlık şeyler bende romantik duyguları çağrıştırıyor bunu nasıl düzeltirim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar net fark ediyor olman bile çok büyük artı, onu söyleyeyim önce 💫 Şu an yaşadığın şey aslında “zihninin alışkanlığı”. Sürekli karanlık, takıntılı hikâyeler okuyunca beynin romantizmi onlarla eşleştirmeye başlıyor, çok normal 😔
Bunu düzeltmek için önce tükettiğin içerikleri yavaş yavaş değiştirebilirsin. Sağlıklı ilişkileri anlatan kitaplar, filmler, podcastler, gerçek insanların hikâyeleri… Bir de kendi aşk tanımını yazmayı dene, “benim için aşk nedir, ne değildir?” diye. Zihnini yeniden programlamak gibi düşün 🧠✨
İçinde hiç “böyle olsun istemiyorum” diyen bir yer var, onu hissediyorum. O ses zaten seni normale çekecek. Şu an gerçek hayatta hoşlandığın biri olduğunda onu da aynı karanlıkla mı eşleştiriyorsun, yoksa sadece okuduklarında mı böyle tetikleniyorsun? 💭