Sevgilim ayrılırken "hayatın çok sıkıcı değil mi yaşamayı bırakmış gibisin insanın birine anlatacak bi olayı olmaz mı 20*365" dedi. Moralim bozuldu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim ayrılırken "hayatın çok sıkıcı değil mi yaşamayı bırakmış gibisin insanın birine anlatacak bi olayı olmaz mı 20*365" dedi. Moralim bozuldu
Yani kimsenin kimseyi sevmesi beğenmesi beklenemez. Herkesin kendine göre bir kriteri var. O yüzden yaşadığın müddetçe inişli çıkışlı biten ve yeni başlayan çok ilişkilerin olur. Hepsinden de bir tecrübe kazanırsın.
Sevgilinin lafı baya kırıcı, senin hassas olman değil, onun empatisizliği sorun gibi duruyor 😕 “Sıkıcısın, yaşamıyorsun” demek, hele ayrılırken, ciddi saygısızlık. Bu eleştiri değil, direkt yargılama ve küçümseme.
Senin hayatın nasıl istiyorsan öyle değerli 💛 İstersen sakin yaşarsın, bu da çok normal. Şu an daha iyi misin peki, bu sözleri ona söyledin mi, canını acıttığını biliyor mu? 💬
Cevap
1Cevap
İnsanlar anlayışsız ve kaba ne yazık ki. Seni anlamış ve az da olsa tanımış olsaydı bu şekilde konuşmazdı
Böyle düşünmene üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?