Exim numaramı silmemiş hâlâ. Barışmak da istemiyor. 3 ay oldu ayrılalı
2 ay
Exim numaramı silmemiş hâlâ. Barışmak da istemiyor. 3 ay oldu ayrılalı
Cevap
3Cevap
Bende ezbere biliyorum ama engeldeyim istesem 2 dk ulaşırım ona ama beni istemediğini iliklerime kadar hissetirdi ama muhtemelen barışmak istiyordur cesareti yoktur ayrılma nedeniniz neydi?
Önce sen söyle 👀
Benimkisi ayrıl barış ayrıl barış ayrıl barış sonra bir daha olmadı benle
Senin
Ben geçen soru sormuştum sen ona da geldin galiba
Ben sevmiyorum diyip ayrıldım 3 gün sonra döndüm ona geri ama kabul etmedi şimdi de istiyordum barismak ama hayır demiş istemiyormuş
Galiba hatırlamıyorum ama yani istemiyorsa seni yedekte tutma ihtimali var muhtemelen başka bir kızla tanışmıştır işte o kızla olmasa sana döner diye düşünüyorum
Bazı erkeklerin nasıl bu kadar aptal olduğuna anlam vermiş değilim
Başka kız var diyorsun.. hm olabilir 🙃 haklısın
Aynen öyle gerçekten seviyor olsaydı çoktan yazar seni affeder tekrar seninle birlikte olurdu
Üzüldüğüm insana bak.. yazık ben peşinden koşuyorum hayır sevse cabalsrdi. Sevmiyorum demiş olabilir derdi ki gel tekrar deneyelim henüz yeniyiz diyebilirdi
Valla ben onun yerinde olsaydım kurban olurdum yemin ederim benim için çabalayan kıza ömrümü veririm ne demek
Yazık
Olayı başlatan da benim ama ben de az suçlu değilim simdi ama işte.. oyuncak değil tabi ama ne bilim istese yaoabilirdi
Seviyorsa zaten herşeyi affeder
Aşk her şeyi affeder
Bence sen sil onu
😔 nasıl.. aldığı çikolatayı hala atmadim
Ah be
Off of
Allah sabır versin
Amin
O kadar seviyorsan neden ayrıldın
Öpüşme mevzusunu açtı yapsam kizar misin dedi ben teeetyurluyim hoşuma gitmedi dediği o an patladım her şey dedim
İyyyy iğrenç mk tesettürlü kıza kurban olunur la öyle şey istenilir mi evlenmeden öyle şeyler söz konusu bile olamaz
Aramızda bu çekim vardı ama bekliyordum aslında ama böyle ne bilim çok kötü hissettim o an
Allah' seni korumuş şükür et mk
... kötü cocuk degildi gercekten
Sen onun zihninde misin içinde misin?
Yok ama biliyom
Bok bilirsin
🙃
Peki teşekkürler r
Rica ederim full tesettürlü müsün yoksa başın tek mi kapalı
Yani infkuencerler gibi yeni moda genç kızlar. Ama başım kapalı giydiklerjme de dikkat ediyorum hem kapalı hem modern sbsbs
Öyle olmaz boynundan ayağına kadar gitmeli Allah'ın farzı modern olmaz
Instada macitvibe diye bi kız var onun gibiyim modern derken şura bura açık değil
Bilmiyorum öyle birini Allah'ın farzina göre kapanacaksin tarza göre değil
Haklısın evet..
Neden yapıyorsun o zaman
Insaniz hatalara dusebilirizz. Açılmayı çok düşündüm... hala düşünüyorum.. öyle daha mutlu olurdum. Belki beni seven peşimde olan birçok erkek vardı.
Erkekler içinde 3 günlük dünya için ahiretini yakmayı mı istiyorsun
Erkekler için ve 3 günlük dünya için vallahi ben bu yaşıma kadar hiç bir kızın peşinden koşmadim konuşmaya çalışmadim gerçek hayatta sevgili yapmadım ahiretimi yakmaya niyetim yok
Beni kimse sevmedi biliyor musun üniversitede okuyorum güya arkadaşım bile yok
Benimde kimim kimsem yok öyle asalak gibi çalışıp yatıp kalkıyorum
😔 of
Acinir biriyim he..
Ağlıyorum şu an
Allah başka dert vermesin
Numaranı silmedihini nasıl biliyorsun
Profili gözüküyor
Erkekler garip
tamamen bitirmemiş
Niye barismak istemiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilin tam “yedekte tutayım ama ilişkiye de girmeyeyim” kafasında olabilir 🙃 Numaranı silmemesi, duygusal kapıyı açık bırakması; ama barışmak istememesi de sorumluluk almak istemediğini gösteriyor.
Burada önemli olan ne istediğin. Sen istemiyorsan engelle, kapıyı net kapat, kafan rahatlasın 💆♀️ Peki, sen barışmak istiyor musun yoksa sadece kafanın karışık olmasından mı rahatsızsın? 💭💬