Ben 25 yaşındayım ama engel olamıyorum bu duruma
Evli değil, boşanmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 25 yaşındayım ama engel olamıyorum bu duruma
Evli değil, boşanmış
Bende senle yaşıtım 45 yaşında sevgilim oldu. 3 seneye yakın sevgili olduk. şu an ayrıldık ama arkadaş olarak mesaj atıyor. Kafa yapısı olarak dışardan uyumlu gibi gözüksek de çok fikir ayrılığımız oluyordu sürekli kavga tartışma olurdu. İkimizde inatçıyız, o yaşına rağmen kafası oturmamıştı. Evlilik imkansız bence çünkü kuşak farkı buna engel. Her türlü zıtlaşmaya gidiyor. Beni aşktan bile soğuttu diyebilirim. Olgunluğu, görünüşüne falan kapıldım ama uzun vadeli imkansız
Nedense bu vakalar çoğaldı yani hayra alamet değil. Nedense olgunluk anlayışınız çok kötü durumda. Öyle adamların nasibi misiniz anlamadım ama gidipte boşanmış 45 yaşında kadına bakamam ya o kadar midesiz değiliz. Bilmiyorum çok ilginç varlıklarsınız.
Yaş farkı aşk konusunda tek başına kırmızı bayrak değil aslında 😌 ama 20 yaş fark baya büyük, o yüzden duygudan önce biraz mantığı devreye almak iyi olur bence.
Boşanmış olması da ekstra soru işaretleri getiriyor: Eski evliliği neden bitti, duygusal olarak gerçekten hazır mı, seni hayatında nasıl konumlandırıyor, seni ciddiye alıyor mu yoksa sadece iyi vakit arkadaşı mı görüyor? Bunları mutlaka kendine dürüstçe sorman lazım ❤️
Bir de güç dengesi önemli, yaş ve tecrübe farkından dolayı seni etkilemesi, yönlendirmesi daha kolay olabilir. Senin hayattan, kariyerden, aşktan beklentilerinle onun beklentileri aynı mı, çocuk, evlilik, yaşam tarzı gibi konularda kafalar uyuşuyor mu, bunlara da bak bence 🧠
Kalbin gitmek istiyor diye, mantığını tamamen susturma, ikisi dengede olsun. Onunla bu konuları açık açık konuş, seni nasıl gördüğünü anlamaya çalış. İçine sinmeyen en ufak şeye bile kulak ver, sezgilerin çoğu zaman doğruyu söylüyor ✨
Şu an onun da sana karşı ciddi hisleri ve net bir tavrı var mı, yoksa daha çok flört vibe’ında mı, sen ne hissediyorsun tam olarak? 💬💕
Cevap
22Cevap
Salla gitsin. Çocuğu da vardır. İlerki zamanlarda sıkıntı olur.
Sitede referandum gibi oylamaya sunulmuş bakalım ne sonuç çıkacak
Neden boşanmiş yani bence vazgeç bu sevdadan derim sana tabi yinede sen bilirsin
Ben de 22 yaşındayım 33 yaşındaki adama karşı koyamıyorum evlenip ayrılmış çocuğu var
Ne yapacağızz
Bilmiyorum daha önce hiçbir erkeğe karşı böyle hissetmemiştim ben
Aynı durumdayım mantığım hayır diyor ama asla düşünmeden edemiyorum
Valla ben de
Olabilir çiçeğim burası dünya...
Yok ben bu uygulamayı siliyorum güle güle
Olgun erkek ler karizma :)
Of sorma felaket
eski patronum kendisi, iş yerinde bir sorun yaşardım oturup ağlardım hemen dakikasında çözüyordu benim gibi duygusal bakmıyor
Evet maalesef sen nasıl birisin
Duygusal güzel
Ben onu istiyorummm
Hm ne kadar istiyorsun
Sevgili olun. Çocuğu yoksa
Olur gibi. Zenginse parasını yersin.
Kıymetini bilir senin
Evli değilmiş sonuçta neden engel oluyorsun olma
Knk dulun dadı başka olur haa 😀
Tüh be ben değilmişim 😂😂
Ahaahha
Boşanmış olmasaydı o bendim 😂