Paçavra savunucuları dolanırken ATAM’IN asaletini bırakıyorum 🫠

Paçavra savunucuları dolanırken ATAM’IN asaletini bırakıyorum 🫠
olamaz, ama sebebiAtatürk sevgim değil beni ilgilendirmez Atatürk e karşı olan duyguları ama sevmeme sebebi muhtemelen benim görüşlerime çok ters görüşleri olmasıdır o yüzden böyle biriyle asla bi araya gelmek dahi istemem bırak sevgili falan olmayı.
Yabancı kökenli birisiyse, sevmek zorunda değil ancak, bu ülkenin vatandaşı olup sevmeme durumu varsa, bu onun kalleş olduğunu gösterir. Böyle bir insanla paylaşacak bir şeyim olamazdı.
Atatürk benim kırmızı cizgim, özellikle kadına seçme seçilme hakkini Avrupa'dan bile önce vermiş bir adama saygı duymayan kadınları pek sevmiyorum onlara mesafeliyimdir her zaman.
Bence bu tür temel değerler konusunda ortak noktalar olması ilişkide çok önemli. Ama insanı tek boyutta ölçmek de doğru değil. Benim için karşılıklı saygı ve evrensel insanlık değerleri de var tabii.
Bence net cevap: Olamaz 🙅♀️🇹🇷
Sevgili dediğin, hayat görüşünle, değerlerinle yan yana yürüdüğün insan sonuçta. Atatürk’ü sevmeyen biriyle zihnen de kalben de aynı masaya bile oturamam, ilişki kısmı imkansız geliyor. Fotoğraf da içime işledi bu arada, çok asil durmuyor mu? 🥹🌹 Peki sen, geçmişte tam tersi görüşte biriyle sevgili olmayı denedin mi?
Cevap
94Cevap
Atatürkü sevmeyen beni de sevmesin
ATATÜRK’Ü sevmeyen biri arkadaşım bile olamaz. öyle birini etrafımda tutmam.
En iyi anlatan video 😃
🫠
valla ben hz muhammet efendimizi sevmeyen biriyle olamam gerisi kimi sevdigi sevmedigi pek umrumda olmaz tabi kırmızı cizgin terörist bası apo veya netenyahu gibi katıllleri severse onlardan olmaz
Muhtemelen Türk düşmanıdır. Türk düşmanlarını da ben sevmem.
Düşmansa onlara ben düşmanım
Sen sırtla her şey ben yapamam
Elim ayağım titreyerek yazdım o derece askdkdk
Gerekirse jet uçağını kullanır amerikan donanmasına çakarım
Göklerde kartal gibiydim
Sevmeyen defolsun gitsin. Ülke dışına kadar yolu var.
Kesinlikle hayır Atamızı sevmeyen saygı duymayan bir insanla bırak sevgili olmayı muhatap bile olmam 🇹🇷🇹🇷
Ben göz yummam böyle birşeye ATATÜRK sıradan birisi değil ha şu belki olabilir çok delisi değil ama hakkında kötü düşünmeyen ona laf ettirmeyen birisii olur
Atamı sevmeyen defolup gitsin ülkeden, sevgilim olur mu olabilir ama her defasında yüzüne vururum. Hediye olarak Atamın yazdığı kitapları hediye ederim. Sürekli Şeyh saİT in dalgasını geçerim yanında.
Tabiki, müthiş dalga geçerim. Sıkılınca ayrılırım ama (sabredemeyip ayrıldı)
Atatürkü sevmemesini geçtim, sevmediği izlenimine kapılırsam bile midem kalkıyo. İş arkadaşlarımla aramdaki diyaloğa kadar yansıyo bu (tez vakitte yaşandı)
Seni biliyorum brutusssss
Niye brütüsüm ben? Hiç de bi kere, sezar da diilim ama. Ben gladyatör arenasında çekirdek çitleyerek masum masum maç izleyen biriyim. Çekirdek verim mi tuzsuz
Böbreklerdeki suyu çeker olmaz brutusss
Tuzlu diil ama nası çekicek? Ölen gladyatörlerden alırız bi sürü böbrek, tek derdin o olsun
Dur daha vizelerim var başıma bela edecek 😭
vizelerden sonra bekliyom
Finaller var beğğğğ eve gelmeme çok var
Tamam ben böbrekleri dolaba koyuyom, gelince veririm mis mis. Hem yaz sıcağında çoksel gider
Onların saklama koşulları var kan bile max 35-42 gün
gladyatörden bol ne var? Sen gelene kadar ohooo bi sürü böbrek olur. Sen gelince en tazesini veririm sana. İflas edenleri de surilere veririz diyalizden çıkamasınlar
Ülkeyi Atatürk'ün kendisinin yönetimde olduğu zaman diliminden daha uzun süredir Atatürk'ten nefret edenler yönetiyorlar zaten. Bu da sorunuzun cevaplar. Bence Atatürk'ten nefret edenlerin sayısının az olduğunu zannediyorsanız bir Türkiye turu yapın ve görürsünüz sayıları azımsanmayacak kadar bir hayli fazla ve buna cidden inanamıyorsanız polyannacılıktan vazgeçmenizde sizin kendiniz için fayda var.
Benim görüşüme göre, bir insanın inancı ile tarihsel figürlere bakışı arasında tutarlılık olması gerekir. Bu yüzden kendim açısından, Müslüman olduğunu söyleyen birinin mustafa kemal hakkında olumlu düşünmesini doğru bulmuyorum. Ancak bu benim kişisel düşüncemdir; herkesin farklı bir bakış açısı olabilir.
Bu konuda fikir sahibi olmak için insanların daha fazla araştırma yapması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle geçmişte söylenen sözler ve tarihsel bağlam incelenmeden yapılan yorumların eksik kaldığına inanıyorum.
Laiklik konusuna da değinmek gerekirse, benim anlayışıma göre laiklik; insanların inançlarını ve yaşam tarzlarını özgürce yaşayabilmesi demektir. Kimsenin kıyafeti, inancı ya da düşüncesi nedeniyle yargılanmaması gerektiğini düşünüyorum.
Sevdiğim kişi müslümansa sevmeyecektir zaten. Eğer okumuşsa tabi :)
sevgilim Arap kafasinda olan bir insan olamaz. Dindar olabilir ama vatanina sahip cikmasini ve kendi oz degerlerini bilen biri olmali
Olamaz. Zaten sevmiyor ise fikirlerimiz ayrıdır. O yüzdende anlaşamam. Balık baştan kokarmış. Durum net ve açık ortada iken bir ilişki olmasının anlamı yok.
Ya ben sohbet etmiom oleleriyle hani gereksiz zaman kaybi gereksiz sinir harbi gereksiz insanlar tanisip zihinde gereksiz yer kaplama durumu vs vs uzarrr gider bu 😂
Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda diyenler var. Türk olsun ya da olmasın fark etmez Atatürk'e karşı en ufak olumsuz düşüncesi olan biri yanıma yaklaşamaz.
Sevgilim olamaz ama en yakın arkadaşım sevmiyor yeniden refah partili ve şeriatı savunan birisi dediğim gibi en fazla arkadaş olurum ırk olarak ama Kürt Arap falan değil Tatarım diyor kendine
Her şeyin aşırısına karşı olan biri olarak Ataturk severim saygi duyarim ama kendime Ataturkcu demem. Ayrica nefret soylemlerinede sinirlenirim ama baska birininde Ataturk dovmesini koluna bacaguna yaptirmasinjda sacma bulurum. Asiri olmadikca benim gibi biri olursa olur. Sevsin ama tapmasin gibi.
@VonRomeo evet
Gönül bu. Ota da konuyor b**ka da konuyor. O yüzden büyük konuşmak istemem ama aramızda konusu olursa ve ileri geri konuşursa alır ağzının payını.
Sevgi içten gelir, önemli olan davranıştır ama Atatürk'ü genelde iki tür insan sevmez: Dinciler ve Kürtler. Ben zaten bu iki gruba mensup biriyle yapamam, Atatürkçü olsalar bile.
Sadece sevmesi yetmez. Sevdiği kadar hayatına yansıtabilmiş olmalı.
Kadın için ülkenin o durumda bile neler yapıldığını unutmadan hareket ediyor olmalı.
Yazdıklarım eksik olabilir.
Ancak yanlış değil.
Tarihte yapılanları , ülkenin durumunu , nerelerden geçildiğini burada anlatmaya gerek duymuyorum.
Her şey kitaplarda mevcut.
Eksilerin bir lafı ile bitirmek isterim.
“Kötü söz sahibine aittir.”
Atatürk'ü sevmeyen, AKP'li, Arap sevici benden uzak dursun bi de ter*ristler
İnandığım ALLAHa inanmayanin sevgilim olabileceği gibi ataturku sevmeyen birisi de sevgilim olabilir sorun yok
Atatürkü sevmiyor diye beni de mi sevmeyecek? Onun atatürk sevgisine değil bana olan sevgisine ihtiyacım var.
Sevmek zorunda değiller saygısızlık yapmasın yeter
Mümkün değil
Selam vermem
Elimde olsa hepsini kargo uçaklarıyla gemileriyle Arap çöllerine bırakırım
Atatürkü sevmiyorsa o zaman çok cahil dır demektir ki öyle insan da benden uzak olsun 1 zahmet..
Atami sevmeyenle işim olmaz benden uzak Allah'a yakın olsunlar
Olabilir sevgi özgürdür insan anne ve babasını sevmiyor saygı duymak gerekiyor...
Sevmek zorunda değil ama saygı duymalı aksi takdirde Atam'ın attığı tırnağa kurban ederim onu ben
şu cevaplara bak bir de benim aşkıma diyorum ben bu çocuğa aşığım diye
Asla. İçinde Atatürk'e saygısı ve sevgisi olmayan birisi, hayatıma adım dahi atamaz.
Sevgili olmayı bırak arkadaşım bile olamaz. Sevmeyene selam bile vermem.
olabilir tabiki severim onu sabah akşam aklı başına gelene kadar
Böyle bir iltiması hayatımda olmayı isteyen hiç kimseye vermem
Olabilir ama saygısızlık yapmasına müsade etmem
olabilir saygı duyarım asıl tanrılaştıran bir asalakla olmam
Evet olabilir, sevdiğim kişinin siyasi görüşüne karışmaya hakkım yok ☺️
Asla olamaz.
Olabilir 🙄
Üzdü
Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.
Olmadı bu olmadı 🥲
🥹🥹 yapma böyle gözün sevemm
Seri üzdü seri 😭 gözyaşım pıt kalbim çıt
Ben de üzüldüm şimdi ya
Olamaz tabii ki. Paçavralılar da olamaz
Allah korusun
Alamazlarrrrrr
Ateistle sevgili oluyoz dediğin şeye bak Allah askina
atatürkü severim. ama herkesi sevmeye de zorlayamam.
biriyle olan ilişkimi ilişki dışı birini sevip sevmemesine bağlamam, kendi bilir ama sevgide de nefrette de aşırıya kaçması sürekli ondan bahsetmesi sinir bozucu olur.
Annen baban senin küçüklükten beri din adına beynini yıkamış olsalardı onlara kızar mıydın onlardan soğur muydun?
Ne Mustafa, ne Muhammed. Benim için sevilecek tek değer Fenerbahçedir. Sadece Fenerbahçe'yi sevmeyenle sevgili olmam. Belki f/ b olabilirim 🤣💙💛💙
Ay olmaz tabi burada yazan saçmalıkları bile çekemiyorum değil bir de sevmeyenle sevgili olacağım.
harikasın
Evde içeri insan diye sokmam
İnsan olmama ihtimali daha yüksek
İnsan olmama ihtimali kesin
Hayır olamaz, çatışma çıkar.
Atatürkü sevmeyen biriyle aynı yolda yürümem
Büyük konuşmayı severim
İmkanı yok😂
Oooo turunçgilll kupi gel seri adkdkd
Kopi luwak onu bile unuttum ya iki saate anca geldi aklıma
Bilmezsen yazıklar olsun Mr. karoten
Turuncu rengin pigmenti adkdkd
Böyle de deriniz işte askskdk
Bu adamı sevmeyen varsa...
Yazıklar olsun demiiiiiğğğ
hadi ordan gitsin khjghghv (nick şakamığğ kvjhjhj)
Nickkkk şaka değilllll
Hvjghghvg
Beğendiysen vereyim ne dersin askskd
Benimki iyi yaa sağol yinede sağlıkla iyi günlerde kullan jhjvjv
Tenkkkk yuuuuu
Yor velkam
Olamaz tabikide. Ne demisler atasini tanımayan it pesinde gezer. Atatürk'ü sevmeyende vefasizdir. İsim olmaz basarim tekmeyi
Atatürk'ü severim. Ama bir insanın Atatürk'ü sevmesi için zorlama.
Arkadaşım bile olamaz
Olamaz
Atatürkü sevmeyen biri Türk olamaz Türk olmayan biriyle de işim olmaz
Hayır olamaz benim zamanında vardı ve direk engelledim kızı
Olamaz olmadı da denedim mutlaka fikir ayrılıkları oluyor ileride evlenseniz cocuk olsa daha kötü o yuzden olmaz
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeyen biriyle bırakın sevgili olmayı yolda yan yana bile yürümem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?