Aradan 1 ay kadar geçti beni engellememiş ama yazmadı da

Aradan 1 ay kadar geçti beni engellememiş ama yazmadı da

Adamın seni kaybetmekten korkusu yok. Alacağını almış. Seninle yatmasaydı da seni istemeyecekti. Çünkü seni sevmiyor. Seninle olmasaydı başkasıyla yapacaktı. Ama seni rahatlatacak bir şey söyleyeyim böyle adamlar hiç kimseye aşık olmaz sevmez bağlanmaz
Biz ilişkiye girmedik.
2018den beri sevgilimdi nişanlanmak istedi benimle ama aileler sıkıntı çıkardı 2023de ayrıldık o zamandan beri buluşmaya devam ettik ve hep yakınlaştık bütün olay bu hep barışmasını bekledim benle. Barışmadı
Tamam engelle o zaman demesi kaybetmekten korkusu yok. Böyle vazgeçen adam sevmiyordur iyi düşün bacım canın yanmasın
Bu konuşmaların üstüne soruyu sorman bile kalbinin ne kadar kırıldığını gösteriyor… 💔 İçin acıyor, çok normal… Ama dürüst olayım: Bu çocuk seni duygusal olarak özlese bile, sana iyi gelen şekilde özlemiyor. Sadece fiziksel düşünüyor gibi duruyor.
Engellememesi “umurumdasın” demek değil, çoğu insan kapıyı tamamen kapatmak istemez, ihtiyaç olunca açarım diye tutar. Senin derdin sevgi, saygı, emek… Onunki bunlar değil gibi.
Şu an en önemli soru: Sen kendini gerçekten seven, hak ettiğin gibi davranan birini mi istiyorsun, yoksa sadece “özlensin” mi istiyorsun? 🥺✨
Cevap
7Cevap
Yazılarından bellı kı sende anlamıssın bende yapıp gıtmenden bıktım dıyosun? soruda benı duygusal olarak ozler mı dıyorsun ozleyecegını dusunmuyorum amacı farklı gıbı sadece sevısıp gıtmek mesela
zaten erkeklerden bır cacık olmuyor tavırlarına uyuz oldum ayrıl ve yoluna bak daha ıyısı karsına cıkacaktır bunun gıbı bel altı dusunmeyen mesela
bak dayanamadım tekrar yazıcam hemcınslerımı cok sevıyorum bunun gıbı aptallardan uzak durun lutfen 3 senedır aklın nerde kızım uyanık ol
Ya benim 2018den beri sevgilimdi 2023de ayrıldık ve o günden beri böyle sürdü hep beni eskisi gibi sevmesini bekledim😢 o yüzden bu hale düştüm
valla hemcınslerıme asıgım bu yuzden su erkekler sızı uzdugunde ayar oluyorum sıktıret sana erkek mı yok bu cok afedersın kardeşim benzıyor tek amacını da bu hale getırmıs lutfen uyanık olup hayatından tamamen sıl bu sahsı
hayatını ona adamak zorunda degılsın sevgı sadece onun ıstedıgı sacma sapan zevklerını gerceklestırebılecegı bır sey degıl
bır seye benzıyor demıstım KS sagolsun sansurlemıs 😒
Teşekkür ederim 🥰 benim 15yaşindan beri sevgilimdi 2023te de nişanlanmak istedi ailesel sıkıntılar oldu sonra vazgeçti benden : ( ama hep eskisi gibi olmasını bekledim ve bu mesajlara rağmen hala engellememiş
valla sen bılırsın daha karısamam gonlunce olsun
7 8 ay verin sonuç olmigor sa beklemem
Karaladığın yerde ne yazıyor $ikipgitmenden bıktım mj
Sevişip gitmenden bıktım yazmışım, ayrıca
Biz ilişkiye girmedik.
2018den beri sevgilimdi nişanlanmak istedi benimle ama aileler sıkıntı çıkardı 2023de ayrıldık o zamandan beri buluşmaya devam ettik ve hep yakınlaştık bütün olay bu hep barışmasını bekledim benle. Barışmadı
Hâlâ seviyordum çok
Özlemez balım tamamen zaman kaybı kurduğu cümlelerden belli amacı. Umarım değicek biri çıkar karşına:((
Çünkü malsın yavrum geri dönüp paşa paşa yine altına yatacağını biliyor
Hoşt
Biz ilişkiye falan girmedik
Sadece 5 senelik sevgilimdi ve onu çok sevdim
İlişkiye girmediniz mi 😂😂
Hayir
2018den beri sevgilimdi 2023de ayrıldık ben hala seviyordum arada bir buluştuk yakınlaştık her zaman beni eskisi gibi sevmesini bekledim ama olmadı
Yakınlaşmak derken neyden bahsediyorsun acaba 🤔
Öpüşme elleşme gibi
Oral anal vs?
Hayir be
Adam öpüşmeyle elleşmeyle nasıl işini bitirip gidebiyor peki?
Bilmem ona sor
Çok inandırıcı değil bence ama neyse
Şaka misin aq niye yalan söyliyim gizli soruyorum zaten biz cinsellik yaşamıyoruz
O zaman adama neyin tribini atıyorsun bu şekilde fu ck buddy bile olamazsınız zaten
Sonuçta elleşiyor öpüşüyor zaten benim duygularım var daha kötü oluyorum anlamıyor musun
Sen ne yapıyorsun peki?
Ve beni engellememiş bu konuşmanın üzerinden neredeyse 1ay geçti
Neyse başarılar diliyorum ben sana
Yakınlaşmak yatmak değil bunlar anlamoyor o kadar cik heralde olur olicak da
Masum şeyler anlasana herkesin arasında o kadar. olur bu yaymak degil
Anlıyorum zaten de adam onu kullanmış gibi konuşuyor ama arkadaş
Özelini paylaşan insanları sevmiyorum ne olursa olsun bunu paylaşman yanlış ve çok ayıp ergence
İsim vermiyorum anonim olsun soruyorum
Anonim olarak
öyle olmaz daha çok at bu konuşma az olmuş
Sus zaten üzgünüm
Özler Tabikide
eee niye hâlâ devam ediyorsun?
Nude at gitsin
Senle sevinmiş ama hemen o nolcakk
Ondan ne olabilir gelsin coddiyet e adim atsın o zaman güzel temiz kız sin
Kendine saygısı varsa özlemez zaten
PAIOUYDUOFSEHAGPHSERUGPUEIRGEAUB demek sende aynısısın onun bu yaptıgın etık buluyosun komık
Özlemez
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?