Erkekler, hoşlandığım çocuk çok sempatik çevresi çok sosyal iletişimi güçlü deli dolu biri ben ise sessiz sakin az çevresi olan biriyim sizce bizden olur mu ya ilerler mi siz olsanız benim gibi bir kızla çıkar mıydınız
3 ay
Erkekler, hoşlandığım çocuk çok sempatik çevresi çok sosyal iletişimi güçlü deli dolu biri ben ise sessiz sakin az çevresi olan biriyim sizce bizden olur mu ya ilerler mi siz olsanız benim gibi bir kızla çıkar mıydınız
Eğer çocuk karakteri düzgün biriyse neden olmasın. İnsanlar sosyal çevrelerinin fazlalığı sebebiyle bolca hatalar yapabiliyorlar. Zıt karakterlerden olur neden olmasın. Aynı şarkıda buluşup aynı duyguları paylaşıyor ve aynı şeylere gülebiliyorsanız sen küfürbaz o ahlaklı sen içkici o namaz kılan falan oluyor.
maalesef uymazsınız anlaşamazsınız da. Ben de erkek arkadaşınızın yapısında biriyim ve görüştüğüm biri tıpkı sizin gibiydi asla olmuyor asla herkes kendine benzer yapıda biriyle olmalı. Anlattığınız gibi biri sessiz sakin pasif biri ile uzun süre yapamaz
Zıt karakterler gayet de efsane çift olabiliyor aslında 😍 Senin sakinliğin onun dengesini kurar, onun sosyalliği de seni hayata daha çok karıştırır 💫 Önemli olan saygı, anlayış ve orta yolu bulmak. Ben senin gibi bir kızla kesin çıkar mıydım, evet çıkarım, çünkü sakin insanlar genelde çok derin ve güvenilir oluyor 🥰 Peki o çocukla hiç birebir sohbet etme şansın oldu mu? 💭
Cevap
5Cevap
Sanmıyorum konuşkan dilli başlı ve çevresi kendi cinsinden geniş ortam görmüş bir kız isterdim
Sosyal insanlar Asosyale pısırıklara bakacak hali yok herhalde
Bence sağlam ilişki çıkar
baska erkek blursun kasmaya
Olur olur
Benle olursun ya
Mümkün
Çıkar ya bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?