Arkadaşlar çok milyoner yakın çok zengin bi adamdan yemek zor bulanıyor çok fakir bi kızdan aşk hikayesine olur mu gerçekten erkekler kendilerini üstün görür mü
2 ay
Arkadaşlar çok milyoner yakın çok zengin bi adamdan yemek zor bulanıyor çok fakir bi kızdan aşk hikayesine olur mu gerçekten erkekler kendilerini üstün görür mü
Cevap
4Cevap
Ekonomik olarak denk çiftler daha iyi anlaşıyor bence
Dimi onun yanında kendimi ezilmiş hissediyorum
Filmlerde çıkar dizilerde
Ama gerçektende çıkar
Yok ya eskiden imiş onlar artık emin ol
Ama şu an bunu yaşıyom çok kötü
Zenginlik algini bilemem hani ama aşk sevgi vs yalan bakarsın ayrılık gelir aşk gerçek olsa aşkım diyenler evlenenler neden boşanıyor ve birbirlerine teamül yok
Malesefki öyle ama bizimkisi öyle değil
sonu güzel olsun diyeceğimiz başka şey yok
Malesefki sanki değil
bitirmek gerek
Ama çok zor🥺
İmkansız değil ama
O ruhumun yarısı bunu yapamam
Yapmazsan da onur boyu cekersin hayat kısa yaşamak için var ızdırap için değil
Onu bırakırsam başka birini sevemem mutlu olamam
Seversin mutlu olursun her şey gelir başına Emin ol bir de bakmış evlenip çocuk sahibi bile olmuşsundur
Ama neden yanı sevdığımle olmayım ki ne suçum var🥺 benim diğerleri gibi mutlu olma hakkım yok mu
İmkanım varsa ol o vakit neden uğraşıyorsun ki bekliyorsun ki yani hem olmuyor diyorsun hem uğraşıyorsun saçma geldi bana bu kadar çaba bazen de karşılıksız kalıyorsa uğraşmamak lazım
Malesefki karşılıksız
Aksine servet harcar o kıza
Ama onun yanında kendimi ezilmiş gibi hissediyoruö
E biraz öyle evet
İşte çok zor herkes ezilirsin diyor yapma diyor üzülürsün diyor
Evet eğer böyle düşünüp aklından çıkaramayacaksan tekrar düşün
Neyi düşüneyim
Çıkar olm niye çıkmasın
Ama kendimi ezilmiş gibi hissediyorum ona sevgiden başka bir şey veremem ki
Karşındaki düzgün birisi ise parası için sevmez olm bi erkek düşünülemek ister pahalı hediyeler değil emek sarf et evlilikden sonra cinsel olarak da ihtiyacinizi karşılarsiniz mis gibi hayat aq
Ama sevgimi veriyom kaldımı veriyom emekle yaptım hediyeleri veriyom ama sanki yetmiyor gibi hisediyom
Sevmiyosa sevmez aw niye zorluyon parası için mi seviyon
No ama işte ona sevgimden başka verecek bir şeyim yok sorun orada
Mutlu edersen bir erkek kızdan para beklemez
Cidden mi ne bekler
Sevgi ve cinsel ihtiyaç
Ama bakireyim
Mesajla anlatıyım mi
Olur
Takıp ettım mesaj at
Attım
Qwpspepddododod
görür tabiki
İyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu iş biraz karakter meselesi aslında 🫶 Bazı zengin erkekler gerçekten parayı güç sanıp kendini üstün görür, bu çok oluyor 😒 Ama hepsi mi? Değil. Parayı değil, kalbiyle yaşayan adam da var.
Fakir–zengin farkı, egolar sağlıklıysa sorun olmaz; ama biri “ben senden üstünüm” kafasındaysa oradan sağlıklı aşk çıkmaz. Sence para farkı sence ilişkiyi en çok nerede zorlar, gurur mu, çevre baskısı mı? 💭💬