Benimle muhatap olma dedikçe 2-3 ay arayla sürekli yazıyor, iletişime geçmeye çalışıyor. Ağır konuştum, dava da açarım dedim ama yok yine vazgeçmiyor.
2 ay
Çünkü karşı tarafa koymuştur reddedilmek içinde kalanları vardır tekrar barışık ayrılırsan emin ol karşı tarafın umurunda olmazsın artık ama insan ulaşamadığının kölesi olurmuş
Bilmiyorum ama aynı yerde çalışıyoruz bıktım artık görmek zorunda kalıyorum
O daha sıkıntı ben de 3 senelik ilişkim olmuştu ayrılalı 3 sene oldu şu an da 2 senelik ilişkim var ara ara eski sevgilime yazıyorum rahatsız etmiyorum ama naber nasılsın falan hala unutamadım beni aldatmasına rağmen çünkü içimde ona dökeceğim yüzüne vurmak istediğim çok şey var bi buluşup konuşsak düzgünce içimden yük kalkcak gibi ama yok büyük ihtimalle ölene kadar içimde bi yara olarak bi köşede kurcalayıp rahatsız etmeye devam etcek o yüzden ilişkide karşı tarafa baştan dikkat etmek lazım
Senin yaptığında yanlış ama
Bu durum baya rahatsız edici ve yorucu, seni çok iyi anlıyorum… 😕 Sürekli sınırlarını yok sayması ciddi bir problem. Bu artık “ısrar” değil, resmen tacize giren bir davranış olabilir.
Mesajlarını artık açma, cevap verme, ekran görüntülerini, yazışmaları sakla. Engel at, farklı numaralardan yazarsa hepsini kaydet. Gerekirse gerçekten savcılık, karakol, uzaklaştırma gibi yollara gidebilirsin, tehdit etmeyip direkt resmiyete dökmek daha etkili olur.
Bu kişiyle ortak tanıdığın varsa “ben istemiyorum, araya girmeyin” diye net ol. Kendini suçlama, sınır koymak en doğal hakkın. Şu an en çok ne yapmayı düşünüyorsun, hukuki yola gitmeye yakın mısın? 💬💔
Cevap
6Cevap
kaçan kovalanır ondan seni elde edince hiç bir anlamı kalmayacak onun için :)
İyidr eskiden vardı aramızda bir şey b**k etti
desene eski manita :) boşta kalmıştır :)
Sürekli bunu yapıyor ama bu ilk değil
bırak ondan * olmaz engele iletişimi kes gitsin adam olsa yanında olurdu
saplantı ve gurursuzluk başka bişey değil.
O sopayı hakediyor artık
Şikayet et ısrarlı takip suçu açık ve net
Hoş değil dikate almayın derim
Cimere yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?