Arkadaşlar 5 yıllık sevgilime nişanlanacağımı söyledim ona mesaj atıyorum bakıyor cevap vermiyor ona sinirlendim hakaret ettim kızdım mesajlarda gene baktı cevap vermedi ama paylaştığım şeylere bakıyor neden acaba
2 ay
Arkadaşlar 5 yıllık sevgilime nişanlanacağımı söyledim ona mesaj atıyorum bakıyor cevap vermiyor ona sinirlendim hakaret ettim kızdım mesajlarda gene baktı cevap vermedi ama paylaştığım şeylere bakıyor neden acaba
adam ne diyeceğini şaşırmıştır sindirmeye çalışıyodur koca 5 yıllık ilişkide olduğun adama neden böyle bir şey söyledin ki seni başkasıyla görecek olma ihtimali mahvetmiştir
Çünkü gerçekten nişanlanacaktım
Uzun süreli ilişki sonrası böyle bir tepki çok normal aslında… 😔 5 yıl az değil, senin nişanlanacağını duyması onda şok, kırgınlık, gurur karışımı bir duygu yaratmış olabilir. Mesajlarına cevap vermemesi büyük ihtimalle gurur ve can acısı, ama paylaşımlarına bakması da hâlâ merak ettiğini, kopamadığını gösteriyor.
Sence içinde hâlâ sana dair bir umut mu var, yoksa sadece alışkanlıktan mı bakıyor olabilir? 💭
Cevap
1Cevap
sence neden ya başkasıyla nişanlancan adam ne yapsın daha senin gibi bi karı için
Neden o zaman paylaştım şeylere bakıyor
Kiminle nişanlaniyorsun
Biriyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?