Instagramdan tanıştığım 37 yaşındaki balık burcu adam benden ne istiyor, niyeti ilişki mi flört mü?

Instagram'da biriyle takipleşmeye başladım geçtiğimiz haftalarda. Başta o mesaj attı ama muhabbet devam edecekmiş gibi değildi, sonrasında biz muhabbet etmeye başladık ve arkadaşımla buluştuğum bir gün geleyim mi dedi daha hiç yüz yüze ya da telefonda konuşmadığımız için bu teklifini reddettim kibar bir dille. Sonrasında dün kahve içeceğim gelmek ister misin dedi ben de kabul ettim. Belirtmeliyim ki konuştuğumuz ilk günlerde bana yaşını söyledi 37 yaşında ben de 25 yaşındayım yaş farkından dolayı sıcak bakmadım. Buluşunca bayağı sohbet ettik hatta mekan kapandı biz kalkıp yürüyerek benim sokağa kadar gittik saat geç olduğu için bırakmak istedi. Yürürken de sokağa geldiğimizde de muhabbet koyuydu. Mekanda otururken bana mesajda çok farklı bir ben olduğunu ama karşısında daha olgun biri olduğunu söyledi, görünüş olarak yaşımı gösterdiğimi söyledi vs. Bugün konuşurken de ben seni bırakırken bir şeyi unuttum dedi ben de ne unuttun dedim beni öpmeyi unuttuğunu söyledi. Çok ağır manipülasyonlar atlattım daha önce burcu Balıktı, bunun da burcu Balık. Şu anda ilişki vs konuşmuyoruz ama gidişat nedir ne düşünüyordur bilenlere sormak istedim :))

Instagramdan tanıştığım 37 yaşındaki balık burcu adam benden ne istiyor, niyeti ilişki mi flört mü?