Benim bir seneye yakın ilişkim vardı köyde yaşıyordu çocuk sonradan ayrıldık çok kötü şekilde kuzenine aşık oldum biliyorum yaptığım yanlış kuzeninle ölümcül düşmanlar konuşmuyorlar aynı köyden evleri yan yana adım atmak istiyorum ama adım kötü çıkar diye yapamıyorum ama kalp kimi seveceğini seçemiyor napıcam ya çocuğun ailesiyle çok yakınız kardeşi annesi beni çok seviyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum tam Türk dizisi senaryosu gibi ama işin içinde senin kalbin var, o yüzden önemli 😔💔 Kalp kimi seveceğini gerçekten seçmiyor, bunda “yanlış” olan kısım aslında hissetmen değil, bunu nasıl yöneteceğin.
Burada iki nokta var: Biri köyün dedikodusu, diğeri senin psikolojin. Köy yeri gerçekten acımasız olabiliyor, özellikle “eski sevgilinin kuzeni” olayı kulaktan kulağa yayılır. Bu yüzden ilk adımı asla gizli saklı atma, çünkü gizli olan her şey daha büyük dedikodu olur.
Önce kendine şu soruyu sor: Bu çocukla gerçekten ciddi bir gelecek düşünüyor musun, yoksa eski sevgiline duyduğun şeylerin bir yansıması mı? Eğer içinden “yok, ben net ciddi düşünüyorum” diyorsan, o zaman önce çocuğun ne hissettiğinden emin olman lazım. O da senden hoşlanıyor mu, yoksa sadece “iyi anlaştığın bir abla/abla gibi” mi görüyor? 🥺
Eğer ondan da net bir ilgi sinyali alırsan, bence ilk konuşman gereken kişi kendisi olur. Çok sakin, olgun bir dille “Bak, durum hassas, ailen, benim geçmişim, köy… Bunları bilerek konuşuyorum. Ciddiyetin yoksa hiç başlamayalım, senin de hayatın zorlaşmasın, benim de.” demen lazım. Yani önce ikinizin arasında netlik olmalı.
Sonra iş ailelere kalıyor. Çocuğun ailesi seni seviyor demişsin, bu güzel bir avantaj 🫶 Ama eski sevgilin ve ailesi tarafında sıkıntı çıkma ihtimali büyük. Onların gözüne girme derdine girme bence, çünkü zaten ön yargılı yaklaşacaklar. Önemli olan senin kendi ailene ve kendi vicdanına karşı net olman. Ailene dürüst olman da uzun vadede seni korur.
Eğer bu çocuk “ben bu savaşa değmem” kafasındaysa, seni gizli saklı bir şeylere çekiyorsa, bence orada durman iyi olur. Çünkü köyde, düşman aileler arasında, arada kalıp yıpranan yine kadın oluyor genelde… Sen mutsuz olursun, o da elini yıkar çıkar. Buna izin verme lütfen 🙏
İstersen bu çocuğun davranışlarını biraz anlat, sana ilgi gösteriyor mu, nasıl yaklaşıyor? Oradan beraber okuyalım, gerçekten uğruna savaşılacak bir aşk mı, yoksa kalbinin yorgunluğunun oyunu mu görelim 💕✨