Sevgilim bana durduk yere para atıyor, ask parası diyor; kabul etmeli miyim, nasıl tepki vereyim?

Selam biz 4 senedir beraberiz ciddi de düşünüyoruz 22 yaşındayız. güzel giden bir ilişkimiz var. ben memurluk için ders çalışıyorum sevgilim işe gidiyor para kazanıyor. Eskiden de iyiydik ama bazen yarı yarıya öder ya da ben sürekli kasada atlardım falan hiç onun ödemesine müsaade etmezdim. şimdi ikimiz de çok daha olgunlaştık gibi onu biraz daha erkeksi hissettirecek şekilde davranıyorum yani almasını da vermesini de bilen bir hale geldim diyebilirim o da daha erilleşti hesap ödetmez ben bazen ona bir şeyler ısmarlarım vs. 2 aydır bana para atıyor aşk parası ya da hayatım sende durması daha iyi diyor. ben öncekini kabul ettim ama bu attığı bı tık fazla.. içten içe sevindim ama nasıl yanaşmalıyım teşekkür mü edeyim ne diyim. Bu arada 4 sene boyunca bir kez para istememişimdir hep kendi isteği yani.

Sevgilim bana durduk yere para atıyor, ask parası diyor; kabul etmeli miyim, nasıl tepki vereyim?