Ben kimle konuşsam bir yerden sonra flörte bağlanıyor. Bana niye kanka gözüyle bakan yok. Ne tür kızlara kanka gözüyle bakıyorsunuz?
2 ay
Maalesef genelde öyle oluyorlar ama bunun kızın karakteri ile alakası yok kadın ve erkeğin fıtratında var bu. Kadınlar biraz daha kontrollü yaklaşabiliyor ama erkekler çoğunlukla bunu başaramıyor.
Erkekler iyi anlaştığı ama potansiyel sevgili gözüyle görmediği insanlarla arkadaş olur. Genelde görünümünden hoşlanmadığı kişilerle arkadaş olmayı tercih ederler. Acı ama gerçek.
O zaman görünümüm iyi😂😂
ya da fazla duygusal boşlukta olan kişilere denk geliyorsun. :)
Sanmam tüm erkekler duygusal boşlukta olamaz
Belli ki enerjin baya çekici geliyor, insanlar seni direkt “kız kanka” moduna alamıyor 😂✨ Bu kötü bir şey değil aslında, flört vibes’ın yüksek demek. Erkekler genelde çok rahat, seksi görmediği, sınırları net “arkadaş” çizilmiş kızlara kanka gözüyle bakıyor.
Sen ne istiyorsun peki, daha çok kanka mı olsun etrafında, yoksa bu flört hali hoşuna da gidiyor mu? 😏💕
Cevap
15Cevap
Bende hangi kızla konuşsam flört ettiğimi zannediyor nedense. Bulamadık bir kanka
Sen hangi kızlara kanka gözüyle bakıyosun
E öyleyim😂. Ama hoşlanıyorlar bir zaman sonra
Sende sonra bağlama flörte
Okeyy ben rahatım zaten.
Bekle tamam
bılmem hıc kız arkadasımda sevgılımde olmada aslında 1 kere sevgılım oldu ama 3 gunluk sanaldan tabıkıde cınsel ıcerıklı degıldı baya baya sacma sacma seyler yazısıyoduk lıselı ergen gıbı tabıkıde neden cunku lıselıydık 12. sınıfız daha ocak ayının baslarında oldu
Sen de cekici taraflar var demek ki
Olabilir evet
Güzel bi kadındın demek ki
Ama güzel olupta sadece kanka gözüyle bakılanlar var
O birazda şans senin olduğun yerdekiler ayran gönüllü demek ki biraz çevreni değiş bence
Haklısın.
Bir erkek bir kıza niye kanka desin⁉️
Diyen çok var
Altında bir Çapanoğlu vardır 😁
Bana demedim başka kızlara dedim
Bende sana demedim. Kız erkek kanka olamaz dedim. Kankardeş olanlara kanka denir. Bu tanım Z cikleti değil.
Tamam.
😎👍
🫷👎
Kimse bakmaz hepsi sahtekar
Hiç bir kıza ksnka gözü ile bakmaz
Yatabilme ihtimalim olan her kız kankamdir 😂😂
Kızdan kanka olmaz :)
Olan var gayette
Çok zor hemde çoook
Zorda olsa olunuyorrr
Erkek ve kadın arkadaş olmaz bence
Genelde herkese öyle bakıyorum
uyumlu
hoslanmadigi
Olgun olmayan
Demek olgunum diye hmm
Bilmiyorum ya nerden anlıycam flörtöz olup olmadığımı
senin konusman belki flörtözdür
Yok normal konuşuyorum
alla alla o zaam fazla güzelsindir bacım
Yok normalim
bilemeyiz knk belki güzelsindir
Olabilir bilmiyorum. Kimle kanka gibi konuşsam bi bakıyorum kendisinin sev varsa da arkına ayarlamaya çalışıyor
sadnasfjsaf paylasımcılık seni merak ettim görebilir miyim?
Yok boş ver ya. halfjfjjr ama sonuçta onla knk olarak konuşuyorum arkı ne alaka
hadi yaa tanıdık birine benziyosun :D
Yok değilim
bilemezsiin 2 3 soru sorabilir miyim
Sor burdan
ismin b ile mi baslıyor
Hayır
okeydir
tamam
?
Üf sanane
pekii
Seni hiçbir şekilde çekici bulmaması lazım
Ama bazı güzel kızlarla da sadece kanka oluyorlar
Güzellikle alakalı değil ki çekici bulmaktan bahsediyorum tipi olmamalısın yani ayrıca çocuk abaza yerine kendini bilen sevgilisi olmuş görmüş geçirmiş akıllı biri olursa zaten ilgi duymaz ama yine de sürekli baş başa görüşürseniz bi şeyler değişir çünkü iki balığı fanusa koyarsan eninde sonunda aşık olurlar
Anladım teşekkürler
Fb gözüyle bakıyorlar
Bakmaz
Yok be sadece kanka gözüyle baktıkları var
Haklısım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?