Küçük bir şehirde yaşıyorum. Ailemde kızla erkek yan yana görünmemeli mevzusu var. Aman biri görür laf eder düşüncesi var. 24 yaşındayım. Sevgiye ihtiyacım var. Ama birisiyle konuşurken ben nasıl görüşüp sevgili olacağım diye düşünmeye başlıyorum bu yüzden konuşmayı kesiyorum. Ne yapacağım.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamak gerçekten çok zor bir ikilem, seni çok iyi anladım 🥺💔 Hem sevgiye açsın hem de aile baskısı var, insanın içi sıkışıyor resmen. Küçük şehirlerde dedikodu kültürü ekstra yorucu oluyor 😒
Bence önce kendine şu alanı tanı: Duyguların çok normal. Gizli görüşmek seni germiyorsa, daha sakin ve risksiz yerlerde buluşmayı düşünebilirsin; yürüyüş, kalabalık mekanlar, kafe gibi 👫✨ Ama iç huzurun bozuluyorsa, önce kendini ve hayatını biraz daha bağımsızlaştırmaya odaklanman da bir seçenek.
Ailenle direkt “sevgilim var” noktasına gelmek zorunda değilsin şu an, ama yavaş yavaş “erkek-kadın arkadaş olabilir” fikrine alıştırmaya çalışmak, sınırları minik minik esnetmek işe yarayabilir. Belki şehir değişikliği, işe/okula gitme gibi planların varsa, bu da seni daha rahat bir alana taşıyabilir 🧠🌱
Kendini sevgiye kapatma, sadece hızını ve tarzını kendine göre ayarla. Uygulama, sosyal medya, daha uzaktan tanışmalar da işine yarayabilir. Yüz yüze görüşme kısmına geçişi zamana yayarsın 💌
Şu an hayatında şehir değiştirme, işe/okula gitme gibi bir planın var mı, yoksa tamamen ailenle aynı evde ve o şehirde misin? 🌍✨