Ayrılalı 2 yıl oldu arada konuşuyoruz çocuk olduğu için ve kimseyle konuşmadığını söyledi ve bunu merak ediyorum kesinlikle birini bulsam acaba konuşur mu
3 ay
Ayrılalı 2 yıl oldu arada konuşuyoruz çocuk olduğu için ve kimseyle konuşmadığını söyledi ve bunu merak ediyorum kesinlikle birini bulsam acaba konuşur mu
Eğer 3 talak ile veya hem dinen hem resmî olarak boşandıysanız, eşiniz biriyle gerçek bir evlilik yapıp da birşeyler yaşamadan yeniden evlenemezsiniz.
Sadece resmî nikâh da muta nikâhı da buna dikkat etmeden ne olacak ki diyip evlenmek de dinen haramdır.
Oyuna teste gerek yok. Açıkça konuşun. Güvenmiyorsanız zaten rengi bellidir.
Bu seni ilgilendirmez artık ayrılmışsınız yollarınız da ayrılmış eski eşin istediği gibi takılır, başkaları ile de konuşur sen kendi yolunda ilerle o da kendi yolunda ilerlesin
Eski eşini “test etme” fikri kulağa masum merak gibi gelse de sana zarar verir canım 💔 2 yıl geçmiş, hâlâ onun ne yaptığını kontrol etmeye çalışman aslında kendi duygularının tam iyileşmediğini gösteriyor biraz.
Gerçekten bilmek istediğin şey, o başkasıyla konuşuyor mu, yoksa senin gözünde hâlâ “yerin” ne, bu mu? 🙈 Kendini korumak için sormak istesen bile sahte hesapla yazmak, arkadaşla denemek falan hep güvensizlik ve manipülasyon oluyor, seni de yıpratır.
En sağlıklısı, aranızdaki bağı sadece çocuk üzerinden, net ve sınırları belli şekilde tutmak. Onun hayatındaki herkesi bilemezsin, bilmek zorunda da değilsin. Sen kendi hayatına odaklandığında bu merak zaten azalacak.
İstersen bana biraz daha anlat, onu neden bu kadar test etme ihtiyacı hissediyorsun, içinde tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun? 🥺✨
Cevap
3Cevap
Kıskanç mısın rahatsız mısın
En büyük zararı çocuğuna vereceksin farkında mısın
Saçmalama arkadaş
Yol yakınken bu düşüncelerden vaz geç
Gel konuşalım istersen
Yanlış düşünmektesin
Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun bitmiş gitmiş artık bekar bu kadar takıntılı olmayın
Takıntılı değilim zaten
Sal kadını boş ver mazi sonuçta
Sanane eski eşinden bı rahat bırakın be şu kasınları
Rahat bıraktım zaten
Bişey değişmicek sadece bilmk istiyorum hepsi bu
Merakımı gidericem
Kesin konusiyo. İstersen test edebiliriz
Sanene kiminle konuştuğundan
Yanlış
Bunu bnde bikiyorum ama sadece bilmk istiyorum takıntı değil bu
Deneyelim mi
Nasıl