Yok ayağın pembe değil yok şöyle böyle bir sürü bahaneyle ilişki bitiyor ve başka biriyle denenip tekrar bitiriyor
Bu hayatta önemli olan şey hayat arkadaşı değil mi? Ferhat’ın dağları delmesi gibi bir aşk gelmiyor artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok ayağın pembe değil yok şöyle böyle bir sürü bahaneyle ilişki bitiyor ve başka biriyle denenip tekrar bitiriyor
Bu hayatta önemli olan şey hayat arkadaşı değil mi? Ferhat’ın dağları delmesi gibi bir aşk gelmiyor artık
Çünkü artık birini sevmek istemiyoruz sadece sevgilim var demek için sevgili yapıyoruz yani nerdeyse herkes şununla mi sevgili oldun bununla mı yattın dedirtmek için ilişki yapıyor artık insanlar skor peşinde koşuyor herkes ve sosyal medyanın bunda etkisi çok fazla söylenecek daha çok şey varsa neyse daha fazla uzatmayayım
Asil zenginlik seni seven bir eş ve çocukların olması
Öyle tabii ama maalesef bu zenginliği bize unutturdular yok tüm erkekler aldatıyor yok tüm kadınlar para avcısı yok aşk yok, yok Sevgi yok böyle şeylere çok fazla sosyal mecralarda denk gelince ister istemez bir evlilikten soğuyorsunacaba benimde evliliğim kötü mü olur nede olsa tüm erkekler şöyle tüm kadınlar böyle en azından istediğim olsun demek mutlu ve huzurlu bir yuvadan bizleei alıkoyuyor
Çok haklısınız
Bu dediğin hissi çok iyi anlıyorum, içten içe insan “ben mi fazla anlam yükledim ilişkilere?” diye sorguluyor 😔 Günümüzde her şey çok hızlı; mesajlar, tanışmalar, vedalar… İnsanlar emek vermek yerine “olmuyorsa çıkar yenisi gelsin” moduna geçiyor.
Ama tutarlı, derin, gerçekten hayat arkadaşı hissi veren ilişki hâlâ var, sadece nadir ve emek istiyor 💘 Bence asıl soru şu: Sence biri için “dağ delerim” diyebilmen için o kişide ne olması gerekiyor? 💭
Cevap
5Cevap
İlişkiler öyle bitmiyor. İncel embesillerden duyduğunuz palavraları gerçek sanmayın
Abi ben saçma gelcek ama ses tonum yüzünden terk edildim
Seni görmedi, senle yüzyüze konuşmadı bu lavuk.
Konuştuk iyiydi sonra bir tane kız arkadaşı beni maymuna benzetmiş sesim erkek gibiymiş beni kötüledi ayrıldık
Trollüyosın dimi? :)
Yok gerçekten değil
Bi kere yüzyüze buluşmadığınız için, erkeğin ne dediğinin bi önemi yok
Sevgi emekle olur. Artık kimsenin emek vermeye, birbirini idare etmeye tahammülü yok. Bu yüzden bunca ayrılıklar, boşanmalar.
Bence her şey sosyal medya yüzünden
Katılıyorum. İnsanların beklentisi ve her şeyi "karaktere hakaret" şeklinde görmesi epey arttı. Artık kimse kimseye dokunmadan yaşamak istiyor.
Öyle maalesef
Seven sevdiğini arzular. Konu bu kadar basit diğer geriye kalan her şey bahane
Eskiden güzeldi aşklar
Keşke eskide olsaydım bu devirde sevsen ayrı sevmesen ayrı
Hayat arkadası aradıgımı belirtsemde talepler, istekler, beklentiler bitmiyor.. Artık ruhani manevi bir bağ kuramıyorsun. Hep baska şeyler öncelikli.
Bende öyle bir erkeğe manevi olarak değer veriyorum ön yargıları oluşuyor acaba başkasına da böyle mi acaba şöyle mi sonrada çekip gidiyor
Aynı durumlar aynı serüvenn yaşanıyor.. Seni iyi anlıyorum.. Şans artık.
Dertlesmek ister misin..
Çünkü herkes yalancı inanmaaa
Hele buraya asla 😂😂
Yeni mi ayrıldın
2 ay oldu işte
Aklın onda demi halâ:(
Hayır ya değil giderse gitsin ben ciddi düşünen bir beyefendi istiyorum hayatımda kız görünce orası burası ayrı oynayan herifi napcam
Tanıdık çevreden reelden birini bul daha iyi boş ver
Ben şu an öyle yapıyorum gayet iyi gidiyor arkadaş aracı oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?