Yani biz imkansızı falan mı istiyoruz yoksa oluru var mı 😅
2 ay
Yani biz imkansızı falan mı istiyoruz yoksa oluru var mı 😅
Prenses erkek modellemesini abarttığınızı düşünüyorum, büyük şehirlerde yaşanan ufak çaplı olayları ülkenin geneline yansıtamazsınız.
Bu çoğrafya da erkeklerin son derece maskülen ve de sert karakterli olduğunu unutmayın.
Açık konuşmak getirirse bence erkeklerin bir kısmı yüzde ellisi hatta prenses... kırsalda yaşayanlar da dahil sonuçta karısını tarla da çalıştırıp köyün kahvesinde pinekleyip lak lak eden bir kesim de var
Prenses tripler olmadan modern, düzgün, karakterli erkek tabii ki mümkün ama az bulunuyor, kabul 😅 Günümüzde çoğu ya duygusal zekadan çakıyor ya da sorumluluk almaktan kaçıyor gibi geliyor bana 🙃 Bence imkansız değil, ama emek, sabır ve iyi eleme istiyor 😊 Senin için “olmazsa olmaz” modern erkek kriterin ne mesela? 💭✨
Cevap
12Cevap
mümkündür
Vardır herhalde nasıl oluyorsa artık😂 her cinsten insan var sonuçta
Var da bize yetecek kadar var mi
Mümkündür, ama işte bu sefer de bunu beğenmezseniz…
Neden beğenmiyelim
Doğru haklısınız
Kendini yetiştiriş medeni erkek ayrı o senin dediğin ayrı
Bende kendini yetirstirmis medeni erkek diyorum zaten
Onlar her yerde yok semt ismi söylerim ama :D
Mümkün tabi ama aradaki ince çizgiyi kaçırırsa prenses olur
Modern ve geniş kadın isterse çıplak gezsin sesini cikarmasin
Nasıl bir koylusunuz de hala modernlik denilince aklınıza kadın ve çıplaklık geliyor ya😅
İroniydi canım o tepkini ölçtüm 😉
Ayrıca o köylü değil yobaz cümleleri o yazı
Sen niye boş zamanlarında boş boş tepki olcuyorsun... tansiyon aleti misin sen
:)
Bir kadın kadın olması mümkün değil mi neden esc gibi davrananlar var
oh ne güzel iş. hem parasını versin hem de size karışmasın. bedava mal aslanın midesinde olur unutma :D
Benim sorundan anladığın bu mu yani... snaki bana acun ya da sabancilarin veliaht oğlu da parasıni yiyecekler diye korkuyor bir de
Kadınlar da çalışma hayatına girdi eve ekmek götürüyoruz ama yine de para yiyici etiketinden kurtulamaiyoruz...
Evlenirsem calismayip koca parası yiyeceğim... sanırım sizin en üzüldüğünü şey bu yapicam... bunca zaman çalıştım para kazandım yine para yiyici olduk
Mümkündür ama günümüzde azınlıkta 😅
He ya etek alacam onlara
İkisi arasında uçurum var
Mümkün niçin Mümkün olmasın
Var tabiki öyle deme
Vardır bi yerlerde
Vardır umarım :D
kadına bağlı
Ülkede sorunlar buna erkeklerinki de dahil kadına bağlıdır zaten ben hayatımda daha edilgen bir varlık gormedim
Kadın var kadın gibi ona modern olursun bir kesim var ki aman arabadan arabaya gideyim ona prenses davranırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?