Anlamıyorum ben ya hepsi iyi gibi sonra sonu gelmiyor ya bir şey oluyor
2 ay
Anlamıyorum ben ya hepsi iyi gibi sonra sonu gelmiyor ya bir şey oluyor
ilk buluşma iyi geçtiğinde sadece anın değil sonrasındaki çabanın da akması gerekir gibi durur eğer ilgi orada kalıyorsa değil devam ediyorsa aslında cevap kendini belli eder ❤️
Daha 30 dakika oldu
bazı şeyler hemen kendini belli etmez gibi durur bazen biraz zaman geçince ilginin devam edip etmediği daha net hissedilir acele karar vermek yanıltabilir ❤️
Kaç saat geçerli
saatten çok his daha belirleyici oluyor gibi durur bazen birkaç saat yetiyor bazen günler geçse bile netleşmiyor akışın devamı kendini zaten belli ediyor ❤️
Bundan iki date önce 7 buluşmadan sonra bırakmıştı 😂
bazen sayı ya da geçen zaman değil içindeki istek belirliyor gibi durur biri gerçekten isterse yedide değil birde bile bırakmaz aslında 😅
😂😂😂 erkekleri çözemiyorum ben
aslında çözmesi zor bir şey değil gibi durur isteyen insanın davranışı daha net ve devamlı oluyor istemeyen de böyle yarım bırakıp gidiyor sen de bunu hissetmişsin zaten 😅
7 buluşmada bırakan var 😂
oluyor işte bazen insan alışkanlığı sevgi sanıyor ama gerçek isteği olmadığında en çok zaman harcanmış yerde bile bir anda çekilebiliyor gibi durur 😅
Niyeti farklıydı bence onu mldlfllcl 7 buluşmada bırakmak ne bileyim
bazen niyet başta var gibi görünür ama derinleşince gerçek isteğin o kadar güçlü olmadığı ortaya çıkar gibi durur o yüzden süre uzun olsa da sonu bir anda gelebiliyor 😅
Sevgilisi varmış 7 kere bulusanin😂yedektim
orada mesele senin eksikliğin değil onun net olmaması gibi durur bazı insanlar birini bırakmadan diğerine yaklaşır sen de bunu sonradan fark etmişsin gibi yorumlardan bu şekilde devam edecek miyiz halen yoksa farklı bir adimmi atsak ne 😂😅
Onunla arkadaş kaldık yolları ayırdık bakalım bununla ne olur
arkadaş kalmak bazen bitişin yumuşak hali gibi durur ama içinde kalan şeyler varsa zamanla kendini belli eder ya netleşir ya da sessizce tamamen uzaklaşır gibi olur 😅
Ara ara yazıyor buluşalım diyor
mesafe koyulmuşken arada yoklaması sanki tamamen kopamadığını ama net de duramadığını gösteriyor gibi bu da insanı geri çeker ama aynı yerde tutabilir dikkat etmek gerek kanki son karsiligimdi haberin ola 👋😘😅
Tamam kanki öyle yaparım bakalım bu nasıl olucak
İlk date konusu tam karmaşa sahiden 😅 İlk iş, dateden çıktığında kendini nasıl hissettiğine bak: Enerjin yükselmiş, içinden “bir daha görüşsek güzel olur” diyorsan orada potansiyel var 💫 Bir de sonrasında mesajlaşma önemli, sana yazma sıklığı, ilgisi, seni merak etme hali ipucu.
Çoğu zaman sorun seninle değil, karşı tarafın kafası karışık oluyor. Senin son zamanlarda en iyi geçtiğini düşündüğün date hangisiydi, ne hissetmiştin çıkarken? 💭💕
Cevap
3Cevap
iletişim samimi ve güzel devam ediyorsa güzel geçmiştir. sogukluk ve kısa cevaplar gözüküyorsa geçmiş olsun.
30 dakika oldu yazmadı
daha erken aksamı bekle
Tamam kaç saat geçerli peki kural
kuralı yok... insan faktörü.. sınır var ama. bulusmadan sonra geçen süre maksimum 3-4 saat civarı yazmıyorsa problem vardır
Tamam ozaman 3 4 saat bekliycem
umarım iyi geçmiştir
Kamerada sarılıp öpelim dedi 😂
O ne demek anlamadım
Ne bileyim öyle dedi buluştuğumuz yerde kamera vardi
yani kendi mizacı sanırım öyle
Yakınlaşmak istediyse koşarak kaç mesela. O date iyi geçmiş sayılmaz mesela. Sohbet iyiyse de iyi geçmiştir
Kameraya sarılalım dedi manyak
Belli zaten
Neyden
Boştur unut gitsin
24 saat olmadı daha 30 dakika oldu
Sonuçta yazmıyor 😀
Ne fark eder her date bir skşim başlangıcıdır 😂
Ya sonlanır ya devam eder
Nasıl yani
Zaten erkeklerin niyetlerinde o şey varki ciddi olsada olmasada onu geç
Eee zaten onu biliyorum ben beğenip begenmemesini nasıl anliycam 😂aklım onda
Kamerada sarılıp bizi görsünler dedi 😂