Eşiniz sizi aldatıyor ama ispat edemiyorsunuz, nasıl bir yol izlerdiniz; hemen boşanalım diyemem, ortada sorun yok
3 ay
Eşiniz sizi aldatıyor ama ispat edemiyorsunuz, nasıl bir yol izlerdiniz; hemen boşanalım diyemem, ortada sorun yok
Cevap
20Cevap
Boşanmayacaksan ıspatlama ne işime yarayacak.
İspatlarsam boşanırım
Mutlu musun peki
Şüphe etdiğim için hayır
Belki de bir şey yok boşa keyfini bozma
Var neden mi ben yanına gelince telefonda yazmayı bırakıp video lar açıyor ordan geldi şüphe zaten
Belkş arkadaşları ile uygunsuz yazışıyor görmeni istemiyor
Wsspta baktım yoktu konuşma
Tg filan olabilir x Instagram
Hiç bilmiyormuş gibi davran. Rahat davransın. O süreçte yaptıklarına bağlı olarak kanitlayabilirsin.
bi sekilde kurnaz ol kanitla kanitlarsan kolay bosanirsin adama bak ya ayip ya aldatiyor bide nasıl adam o
Evet nasıl kanıt etcem edemiyorum etsem bi şimdi ne dicem mahkemede şüphe ediyorum boşanmak istiyorum diyemem kanıt lazım
bence illaki yakalarsin zamani gelince illaki ele verir kesin yani
Nasıl vericek sinsi yakalanmıyor
sabret bisey cikar illaki
Zan ile hareket edilmez. Zan ile karar verilmez.
ebeveyn uygulamaları var telefona kurabileceğin en basiti onlar
Kanıt için programlar ve uygulamalar var ama indirip yükleme yapman lazım
Üçretli diyor bide gerçekmiş acaba
Abone ol deniyor
Sen hagisini denedin uygulama olarak 🤔
Bi kaçtan indirdim denedim olmadı sildim
Hangisin indirim uygulama olarak peki
Burdan demesem 🤔
X per varsa ulaş bana
Yazdım
Aldattığını nasıl anladın
boşanmak mı istiyorsun yoksa bunu ispatlamak yüzüne vurmak mı istiyorsun
ona göre yol çizelim
Boşanmak tabiki aldatan birini napım
Kaç yıldır evlisiniz
Nasıl anladın aldattığını
Bunun yolu basit
Nasıl basit kanıt yok nasıl boşanım
Beni eklesene
Burdan söyleyin
Sansür vat
Ekleyen sen mi
Haıt
Hayır
Sen bunu nasıl anladin
Telefonla oynuyor ve ben yanına gelince kapatıyor başka bi yere giriyor gibi yapıyor ordan dolayı
Whatsapini kopyala
Nasıl yani kopyalıcam programlar indirdim ama üçretli
Bilgisayardan WhatsApp açma var, onu incele
Genelde dedektif tutuyorlar bunun için
Ceset yoksa cinayette yoktur
İstanbul'da oslan çzöeriz
Hım bu nasıl bir insan hanımefendi
sen asık mısın ona?
Sen de aldatmak istiyor musun
nasıl öğrendin aldattığını?
Şüphe çekti davranışı
ne yapmayı düşünoysun
Eğerki doğru şüphe etdiysem boşanmayı affetmem bunu kendisine defalarca dedim geri dönüşü olmaz benim için
kaç yıllık evlisiniz ki
3yıldır
ne ara sıkılmışta aldatmış 3 yılda yuh
Zamanını beklerm elbet çıkar
Nasıl yani bu benim çok sinirimi bozuyor ama
Elbet bir süre sonra yediği naneler çıkıyor ben aldatıldığımı 5 ay sonra öğrenmiştim
Nasıl çıkıyor peki nasıl öğrendiniz bu telefonda bişey yapıyor kurcaladım bişey yok çok sinirim bozuluyor bide demez mi sen boş yere şüphe ediyorsun diye bu üçretli program var indirdim ama üçretlimiş doğrumu acaba onlar
Bir gün boş bulunup teli elime geçti orada kızla mesajlaşmasını gördüm. Ücretli uygulamaların ben doğru olacağını sanmıyorum çünkü adamında teline yükleyeceksin ki zaten adam telini senden saklıyor nasıl yükleyeceksin
Saklamıyor sadece ben odaya girince ya da yanına gelince yazıyor bana dediki wsspta yazıyorlar üstden onlar cevap attım baktım yazılmamiş kimseye bişey yalan söyledi
Sen neden şüpheleniyorsun
Yaptıgı davranıştan dolayı birgün dedim odada napıyor yanına gidim bi baktım birine mesaj atıyordu bana dediki bu insan videolar bakıyorum yorumlar okuyorum bide wsspta yukardan yazan arkadaşlar oluyor cevap veriyorum dedi yalan olduğunu nasıl anladım telefonu aldım wssp baktım o saatde yazdığı biri var mı diye yoktu
Peki sana karşı davranışı nasıl özeliniz vs eskisi gibi mi
Gel konuşalım sende aldat
emşn msn
Düşünüyorum şüphe ediyorum
çok şüpheli
O aldatinca senin de aldatasın geliyor mu
Bende seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu hissetmek bile kalbi acıtan bir durum, gerçekten zor bir yerdesin 💔 Seni anlıyorum… Kanıt peşine düşmeden önce, önce kendine bakmanı öneririm. İçini kemiren ne, somut davranışlar mı var yoksa sadece his mi? 🧐
Eşinle sakin bir anda “son zamanlarda kendimi güvensiz hissediyorum” diye duygularını paylaşman önemli. Suçlayıcı değil, hissiyat üzerinden konuşmak daha çok işe yarar. Gerekirse çift terapisi de düşünülür, bazen üçüncü bir göz iyi geliyor. 🌿
Casusluk, telefon karıştırma gibi şeyler genelde ilişkiyi daha çok yıpratıyor, bunu da unutmamak lazım. Hukuki kanıt meselesi ayrı, duygusal güven ayrı… En kötü ihtimalde “kanıt olmasa bile ben böyle bir ilişkide olmak istiyor muyum?” sorusuyla kendine dürüst olman gerekebilir. 💭
Şu an içindeki his baskın olan ne: öfke mi, kırgınlık mı, korku mu? Bunları biraz açmak ister misin, beraber düşünelim mi? 💬✨