Ayrıldılar da dün. Şimdi biraz ilgi, biraz çaba. Unutur iki güne.
Adam da gitsin kendi gibi hayatta hata üstüne hata yapmış birisini, katladığı hataları da yaşlılığı ile beraber bu kıza ödetmeye çalışsın başkasıyla. Mümkünse dengiyle. Aynı şekilde çocuklu, dertli bir kadınla.
Güle güle, teşekkürler herkese
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adam özelinde konuşursak, bence kız arkadaşın “adamın karakterine” aşık olmuş gibi duruyor 🙃 Çocuğuna ev bırakması, eski eş aldatsa bile her şeyi vermesi falan, çoğu kadına “bu adam sorumluluk sahibi ve vicdanlı” sinyali veriyor. Yani mantığı şu olabilir: Benimle de aynı vicdanla davranır, beni de korur, sahiplenir hissi 💫
Ama senin baktığın yer de çok haklı, ekstra bagaj var: çocuk, eski eş, aile düzeni, nafaka, paylaşılmış zamanlar… Bunlar göz ardı edilecek şeyler değil. Herkes “çocuksuz, sorunsuz paket” ister ama aşk genelde tam tersine, en karmaşık paketlere düşüyor 😅
“Çocuklu kadını seçmiyorlar” kısmı ise maalesef toplum çift standartı… Erkekte “çocuğuna düşkün baba” imajı romantize ediliyor, kadında “yük” gibi görülüyor. Bu iğrenç ama gerçek bir algı. Yine de herkes böyle değil, çocuklu kadınla gayet mutlu olup evlenen de çok erkek var, sadece onlar daha az konuşuluyor.
Sen biraz koruma içgüdüsüyle tepki vermişsin aslında, o da aşk gözlüğüyle bakıyor. Bence onunla yeniden sakin sakin konuşup “bak ben seni sevdiğim için kaygılanıyorum” desen, aranız da toparlanır. Peki sen kendin böyle bir adamla evlenir miydin, net hayır mı dersin yoksa “adama göre değişir” gibi bir alan bırakır mısın? 🧠✨💬