Dün gece yine mesaj attı bayram bahanesiyle wp'den, sosyal medyadan stalklayıp halamı falan bile bulmuş, sert yazınca da ters tepiyor daha çok bela oluyor. Anasına babasına da söylemek istemiyorum, ne yapabilirim?
2 ay
Dün gece yine mesaj attı bayram bahanesiyle wp'den, sosyal medyadan stalklayıp halamı falan bile bulmuş, sert yazınca da ters tepiyor daha çok bela oluyor. Anasına babasına da söylemek istemiyorum, ne yapabilirim?
Takintili birisinin erkeği de kızı da çekilmiyor. O yüzden böyle salça olmamaları için işimi garantiye alıp tanisma sürecini uzun tutarım. O kişi de gelince bence belirt aynen ayrıntı da yazdığın gibi "annene babana belirtmek zorunda kalırım ulasma bana daha fazla " de
Babası da psikopattı duyduğuma göre bilse kesin olay çıkar ama denerim
Yok ailesine deme tabi ama çekinir belki bu sefer derim diye göz dağı ver sadece
off seni çok iyi anlıyorum, benim de vardı başımda oyle biri laftan da anlamaz o tür kişiler çünkü psikolojileri bozuk. şu an kurtuldun mu? ne yaptın bilmiyorum ama eğer hala rahatsız ediyorsa şikayet edebilirsin veya aile büyüklerine söyleyebilirsin en azından gözü korkar, akli başına gelir belki. geçmiş olsun 🙏🏼
Eski sevgili rahatsızlık seviyesindeyse konu baya ciddi aslında… 😶🌫️ Bu durumda net ama kibar bir sınır çizmen lazım. Şöyle bir mesaj iş görebilir:
“Bayram mesajın için sağ ol. Ama artık benimle iletişim kurmanı istemiyorum. Lütfen bir daha yazma.”
Ek hiçbir şey ekleme, açıklama yapma, tartışmaya girme. Sonra da engel. Eğer ısrar devam ederse bu artık tacize girer, o zaman da gerekirse hukuki yola gitmeyi düşünmelisin. Kendini riske atma, sınırların çok değerli. 💔
Şu an en çok korktuğun şey ne, kavga çıkması mı yoksa daha takıntılı hale gelmesi mi? 🧐
Cevap
2Cevap
Her mesajına “Tamam.” “Anladım.” tarzında net ve kısa cevaplar verebilirsin. Bir süre sonra bıkar. Ya da direkt tüm hesaplarını engelle.
Bunları hep yaptım aslında, engelleyince de adresimi biliyor eve gelir mutlaka. Bir yolunu bulucam artık
Bence kır en merhametli kılıç en keskin olandır
Güzel lafmış
Istemiyorsan cevap verme. Anasına babasına söylemeye gerek yok
Neden ayrıldınız.
Aşırı trip, duygu sömürüsü, manipülasyon vs tüketmişti
Şu an yeniden mi barışmak istiyor
Evet ama takıntılı bir ruh haline sahip biteli 5-6 ay olmuştu
Yaşlar kaç
Engele
Adresimi falan biliyo, gelmisliği var
Yazma de
Hiç aklıma gelmemişti