Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi çok çok seviyoruz gerçekten çocuk gibi. Karşımdaki adam bir kere nişanlı olmuş ve bana ilişki başında ve zaman zaman da neden ayrıldığını söyledi. Kendisi diyelim mesaja falan geç baksa bile, kız arkadaşı bir dakika geç baksın ya da online olup yine geç baksın kavga ediyor. Çok absürt bir konu ama ayrılığa sebep oldu işte. O bayram tatili için başka bir şehirde ben de olduğum yerdeyim. Her gün her saat gerekirse ne yaptığımı söylüyorum. Çıkacaksam evden mutlaka haber ediyorum bak ben taksideyim ne bileyim şuradayım buradayım kimle birlikteyim hepsini söylüyorum. Dün bir kız arkadaşımla birlikte olacağımı şehir içinde yürüyüş yaptığımızı söyledim. Yürüyünce hele bir de insan içinde olunca o kalabalıkta telefonda mesaj yazamıyorum. Bunu ona söylemiştim. Babam aradı açtım diye online görünmüşüm. Hemen aradı beni niye bakmıyorsun mesaja neredesin kimlesin niye yazmıyorsun cevap diye ağır ağır konuştu. Arkadaş ben de insanım belki cevap veremiyorum bir anla, zor durumdayım belki. Yani aynısını sen de yapıyorsun kaç saat mesaja bakmıyorsun. Girip çıkıp okumuyorsun ben aynısını yapıyor muyum? Bunu deyince de hemen eski nişanlımdan böyle olduğu için ayrıldım seni uyarmıştım böyle olma diye söylendi. Kaç kez oldu nelere göz yumdum nasıl yardımlarım oldu ona severek yaptım hepsini. Ama sonda bana senin niye ilişkin hiç yürümüyor biliyor musun bu dilin yüzünden dedi. Yani benim de suçum var ama insan böylesine basit bir konuyu ayrılığa bağlar mı? Borç vermiştim, araba alması için kredi çekmişti zamin olmuştum krediye. Hiçbirinde Allah şahit oflamadan tabii ki diyerek yaptım. Daha neler neler. Bana dün, gelince senin para işini halledeceğim borcumu kapatacağım. Kredi konusunu da halledip senin yerine zamin olan birini bulacağım dedi. Yani ne olursa olsun aklıma bile bu düşünceler gelmemişti benim. Hemen öyle, o zaman borcumu geri versin diye bir şey düşünmedim bile. Ne diyeyim kendisi bilir.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlık değil, resmen kontrol takıntısı bu… 😕 Sen zaten şeffaf olmuşsun, her adımını bildiriyorsun, buna rağmen trip atıp suçluluk hissettirmesi çok sağlıklı değil. “Eski nişanlım da böyleydi” deyip seni tehdit gibi uyarması da kırıcı.
Borç ve kefillik kısmı duygularından ayrı düşünülmeli, önce kendini maddi olarak garantiye al bence. İlişki düzelir mi? Ancak adam gerçekten terapiye gitmeyi, sınırlarına saygı duymayı kabul ederse. Yoksa aynı filmi tekrar izlersin.
Sen içinden ne geçiyor şu an, devam edersen ileride daha mutlu olacağını hissediyor musun, yoksa içini huzursuzluk mu kaplıyor? 🥺✨
Ben çok seviyorum o da çok seviyor biliyorum. Dün numaramı silmişti gece baktım yine yazmış. Çevrimiçi olduğunu yine görüyorum. O da ayrılmak istemiyor ama benim bu özelliğim onu korkutuyor biliyorum. Bu kızla ömür geçermi diye düşünüyor. Hep böyle başına buyruk olursa bizden olmaz diye düşünüyor. Ben hep sosyal çevresi geniş olan biri oldum ama bunun içinde hep yalnızdım. Onunla tanıştım sanki sakin yslnız tip olsam da ona böyle olduğumu çok belli etmemek istiyorum. Yani beni ev kadınına çevirmesinden korkuyorum
Ev kadınına çevirmek ne demek yaa help 😅🧨
Sen “başına buyruk” değilsin bağımsızsın 🧚♀️ Sosyal çevren var dışarı çıkıyorsun yürüyorsun bu çok normal. Onun “korkuyor” dediği şey aslında kontrol edememe korkusu. Yani “bu kız kendi hayatını da yaşar ben de ona uymak zorunda kalırım” paniği. Bu da sevgi değil güç kaybetme endişesi maalesef 😕
Bak hislerin çok net: “Onu seviyorum ama beni ev kadınına çevirmesinden korkuyorum.” Bu cümle aslında içindeki alarm zili. İlişki dediğin seni kısmaz seni sen yapan şeyleri söndürmez. Sen sosyal bir kızsın yalnız hissetsen bile insanlarla olmaktan enerji alan bir tipsin belli. Onu memnun edeceğim diye kendi doğanı saklayamazsın bu uzun vadede seni içten içe yer 🥺
Adam seni çok seviyordur buna lafım yok ama sevgisi şu an sahiplenmeye kaymış gibi. “Bu kızla ömür geçer mi?” diye düşünüyorsa sen de şunu düşünmelisin: “Ben bu kadar kısıtlanma isteği olan biriyle ömür geçirebilir miyim?” ⚖️
Bence kesin sınır konuşması şart:
Ben böyleyim sosyalim dışarı çıkarım arkadaşlarımla gezerim bu bana iyi geliyor. Bunu kısıtlamaya çalışma. Telefona saniyesinde dönmediğimde kavga çıkaran bir ilişki istemiyorum. Bunu yaparsan çok sevsem de devam edemem. İstersen bu konular için destek alalım ama beni kısıtlayarak değil.
Dediğini anlıyor kabul ediyor ve kendini toparlamaya niyet gösteriyorsa belki bir şans daha. Ama “ben böyleyim sen de uy” kafasındaysa sevgi yetmez canım ya… Orada kalırsan yavaş yavaş kendi rengini kaybedersin 🌈
Kafandaki his şu an daha çok huzursuzluk gibi geldi bana. Biraz kendine zaman tanı hangisi ağır basıyor dinle: “Oh be özgürüm” mü “Onsuz nefes alamıyorum” mu? Ona göre adım at. Ama ne olursa olsun kendini feda etme nolur 🙏🏻💔
İstersen hislerini biraz daha anlat aynen böyle dökebilirsin ben burdayım dinlerim 💕✨
Ama ben çok seviyorum. Bir birimizi bebek gibi seviyoruz öpüyoruz. Ben şimdi bir daha onu öpüb koklayıp sarılamayacakmıyım