Asiri kiskanclik yuzunden cok kotu ayrildik, borc ve kefalet varken bu iliski duzelip barisilir mi?

Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi çok çok seviyoruz gerçekten çocuk gibi. Karşımdaki adam bir kere nişanlı olmuş ve bana ilişki başında ve zaman zaman da neden ayrıldığını söyledi. Kendisi diyelim mesaja falan geç baksa bile, kız arkadaşı bir dakika geç baksın ya da online olup yine geç baksın kavga ediyor. Çok absürt bir konu ama ayrılığa sebep oldu işte. O bayram tatili için başka bir şehirde ben de olduğum yerdeyim. Her gün her saat gerekirse ne yaptığımı söylüyorum. Çıkacaksam evden mutlaka haber ediyorum bak ben taksideyim ne bileyim şuradayım buradayım kimle birlikteyim hepsini söylüyorum. Dün bir kız arkadaşımla birlikte olacağımı şehir içinde yürüyüş yaptığımızı söyledim. Yürüyünce hele bir de insan içinde olunca o kalabalıkta telefonda mesaj yazamıyorum. Bunu ona söylemiştim. Babam aradı açtım diye online görünmüşüm. Hemen aradı beni niye bakmıyorsun mesaja neredesin kimlesin niye yazmıyorsun cevap diye ağır ağır konuştu. Arkadaş ben de insanım belki cevap veremiyorum bir anla, zor durumdayım belki. Yani aynısını sen de yapıyorsun kaç saat mesaja bakmıyorsun. Girip çıkıp okumuyorsun ben aynısını yapıyor muyum? Bunu deyince de hemen eski nişanlımdan böyle olduğu için ayrıldım seni uyarmıştım böyle olma diye söylendi. Kaç kez oldu nelere göz yumdum nasıl yardımlarım oldu ona severek yaptım hepsini. Ama sonda bana senin niye ilişkin hiç yürümüyor biliyor musun bu dilin yüzünden dedi. Yani benim de suçum var ama insan böylesine basit bir konuyu ayrılığa bağlar mı? Borç vermiştim, araba alması için kredi çekmişti zamin olmuştum krediye. Hiçbirinde Allah şahit oflamadan tabii ki diyerek yaptım. Daha neler neler. Bana dün, gelince senin para işini halledeceğim borcumu kapatacağım. Kredi konusunu da halledip senin yerine zamin olan birini bulacağım dedi. Yani ne olursa olsun aklıma bile bu düşünceler gelmemişti benim. Hemen öyle, o zaman borcumu geri versin diye bir şey düşünmedim bile. Ne diyeyim kendisi bilir.

Asiri kiskanclik yuzunden cok kotu ayrildik, borc ve kefalet varken bu iliski duzelip barisilir mi?