Anlayışlı gözükmeye çalışıyor sevdiğini söylüyor özlüyormuş falan ama o kadar da bir ilişkimiz yok. Ergen gibi konuşuyoruz yaa neden böyle
2 ay
Anlayışlı gözükmeye çalışıyor sevdiğini söylüyor özlüyormuş falan ama o kadar da bir ilişkimiz yok. Ergen gibi konuşuyoruz yaa neden böyle
Bir kaç haftadır flortleşiyorsanız ve sohbet muhabbet koyulaştı karşılıklı ilginizi belli ettiyseniz ve senin rahatsız olmadığını düşünüyorsa normal gibi. Açıkçası bu kelimeleri genelde arkadaşlarıma kullanırım sevgililik flort gibi durumlarda çok kullanmam. Kişisinden kişisine değişiyor yani. Eğer sende hoşlaşma varsa adama söyleyip bozma derim. Yok bir şeyler hissetmiyorsan kibar bir şekilde dile getirmeli.
Ama çok hızlı gerçekleşti bir iki gün içinde başladı
Rahatsız oluyorsan dile getirmeli ama bil ki dile getirdiğinde bozulacaktır.
aşkım klasik lovebombing işte muhtemelen sen ona ilgi alaka verdiğin zaman ortadan kaybolur ya da soğuklaşmaya başlar sen neden böylesin noldu diye sorduğunda da darlamaya başladın sen beni diyip bitirmek ister.. 1 haftada yeni aldığımız ruju sevip sevmedik mi anlayamıyoruz o nasıl 1 haftada seni tanımış etmiş de sevip özlemeye başlamış ya
Evet bencede buda o misal kendimi çok kaptirmadan bitirmek en iyisi
evet güzelim maalesef
Tanışma daha çok yeniymiş, bu kadar hızlı “canım, balım, güzelim” moduna geçmesi seni rahatsız etmiş, çok normal 😅 Bence iki ihtimal var: Ya herkese böyle hızlı ısınan flörtöz bir tip, ya da duygusal olarak çabuk bağlanıyor ama olgun flört etmeyi bilmiyor 😂
Sen sınırını net çek, “bu hitaplar bana hızlı geliyor” de, tepkisine bak. Sence çocuk mu davranıyor, yoksa sadece tarzı mı böyle? 💬💕
Cevap
5Cevap
Bence çok hızlı ne ara balı oldun? Ne ara güzeli oldun geçmişini bi araştır çok flörtöz birinr benziyor
Evet bekli çapkın birine benziyor
Ben sevdiğim insana demek için can atarım ondan bir adım ya da adım atmamı istemesi gibi hareketler görürsem ağırdan alaraktan devam ederim
Desek suç demesek suç, ne yapacağımızı bize de bilemedik... KADINLAR KAPATILSIN!
Yaptığınız her şeyde bir art niyet kötü hisler var çünkü size güvenmiyoruz
Biz de size güvenmiyoruz, okuyoruz burada yaptıklarınızı
amacı sevişmek. kaç ondan
Babada öyle geldi de
ciddiyim anama anlattım da der. sakın inanma
Kaç kurtar kendini
Sizinle birlikte olmak istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?