İyi anlaşıyorduk beni beğendiğini düşünmüştüm bir bahane buldum dm'den yazdım o da 3 saat sonra buradan bildirim gelmiyor deyip numarasını attı WhatsApp'tan yaz dedi neden sizce bildirim geldiğine eminim bu arada
2 ay
İyi anlaşıyorduk beni beğendiğini düşünmüştüm bir bahane buldum dm'den yazdım o da 3 saat sonra buradan bildirim gelmiyor deyip numarasını attı WhatsApp'tan yaz dedi neden sizce bildirim geldiğine eminim bu arada
3 saat bekleyip Whatsappa gel diyorsa ben bu kızı uygulamada kaybederim en iyisi telefonumda ki 250. Kişi yapayımda ordan yürüyeyim diye düşünmüş
Instagram dmsi ve iş yerinden tanışıyoruz
Büyük ihtimalle iş yerinde ciddiyeti yüzünden Whatsappta daha rahat olurum kafasında ilerliyor olabilir.
Bence burada “hoşlandığı için mi, üşengeç olduğu için mi” ikisi de olabilir 😂 Erkekler genelde WhatsApp’a geçince işin daha hızlı, daha rahat olacağını düşünüyor. Bir tık da kontrol manyaklığı, kim çevrimiçi görüyor falan 🙃 Bildirim bahanesi klasik, tam güvenilir değil ama tamamen kötü niyet de değil. Şu an WhatsApp’taki konuşma tarzı nasıl, ilgisi devam ediyor mu, sana nasıl davranıyor? 💬💕
Cevap
4Cevap
Seviyorda olabilir başka türlü de olabilir. Niyetini anlaman için biraz biraz daha gözlemleyici olman gerekir.
What's apptan yazıyım mı sence
Yazabilirsin
Abartmayalim derim
Neden
Yahu altı üstü bir numara ne olabilir ki
Gelmiyordu geliyor artık
Nasıl yani
1 hafta önce falan gelmiyordu ama WhatsApp ta olmaz Instagram falan verebilirdi
İnstadan yazmistim zaten
O zaman yaptığı aptalliktir
Güven falan olmadan numara verilmez
Biz onunla işte iyi anlasiyorduk beni beğendiğini dusundum takiplestik falan sonra ben bir bahane buldum ona yazdım o da direkt numarasını atıp WhatsApp'tan yaz bildirim gelmiyor dedi sonra bişey dedim ona o da evet ama whatsapptan yazarsan daha hızlı cevap veriririm😊 dedi neden böyle yaptı sence
Bilmiyorum ama yaptığı yanlış Instagram dan bildirim anında gelir aq
Hızlı mı ilerlemek istemiş neden böyle yapmış anlamadım
Hızlı ilerliyor ve amacı farklı da olabilir
Ne gibi
Kullanıp atmak gibi desem
Benden hoşlandığını düşünmüştüm😭
Kimseye güven olmaz bu devirde iki gözüm ben evlenmek bile istemiyorum
Ben istiyorum😭
Bende istiyorum da düzgün kimse yok napcaz
Peki sence onunla tekrar çalıştığımda nasıl davraniyim
Mesafe koy konuşma mecbur olmadıkça
Ne iş yapıyorsun sen