Bir çıktıysan bir daha girmeye çalışmayacaksın. Menfaatin var ki geliyorsun
2 ay
Bir çıktıysan bir daha girmeye çalışmayacaksın. Menfaatin var ki geliyorsun
Bugün o kadar ortada yoksa bugünden sonra da ortada olmasına gerek yok. Eğer bir çıkar varsa zaten seni her şekilde bulur. Ama küçücük aklıyla şunu algılayamıyor ki tekrar döndüğünde artık o bıraktığı insan olmayacak
Aynen kıl oluyorum ben duruma. Giderken arkana bakmiyorsan gelip beni yoklama ya da karşıma çıkma hakkın da yok. O kapı suratına kapatılır ya da tanımamazlıktan gelirim en basiti.
İşte bu kadar keşke herkes bu şekilde davranabilse. En büyük sıkıntı taşıyor giden insan nasıl bir yüzsüzse tekrar geri gelmeyi deniyor bir şekilde Gerçekten bu yüzsüzlüğü hayatın boyunca da çözemedim
Diyorum ya slk yerine koymaya çalışıyorlar insanları. İnsanlarin çoğu çıkarcıdır çıkarı olmasa zaten yanaşmaz
İşte bu kadar hani derler ya kaybolduğun zaman farkına bile varmayan insanlar çıkarı oldukları zaman dünyanın öbür ucunda da olsan seni bir şekilde bulurlar
Önemsememek lazım. Tepkisizlik en iyisi. Ölüme kadar yok sayacaksin bunları. Hadlerini bilmiyorlar çünkü.
Hayatta en sevdiğim şeydir benim tepkisizlik hani döndükleri zaman şunu bekliyorlar işte sinirleneceksin tepki vereceksin bu onların daha değerli olduğunu gösterir ki ben de öyleyim tepki bile vermem çünkü verdiğim tepkiye bile değecek insanlar değiller
Menfaat kokusunu uzaktan alırım, haklısın, rahatsız edici bir durum bu 😒 İnsanların çoğu, işine yaradığın anda ortaya çıkıyor, bu da seni kullanılmış hissettiriyor. Eskiden neredeydiniz demek geliyor içinden, çok normal. Bence sınır koymakta özgürsün, istemiyorsan almamak en doğal hakkın. Böyle birine sonradan ikinci şans verdiğin oldu mu, sonuç ne çıktı peki? 💬✨
Cevap
3Cevap
Sen gibisinin de hayatından çıkmak nasıl bir visyonsuzluktur
Baktılar daha iyisini bulamayınca
Yılan tayfası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?