Ya böyle yakışıklı bir şey lazım bulamıyorum reealda olması gerek napmam lazım
3 ay
Cevap
11Cevap
Biriside bulursan haber et demiş sarışn mavi gözlü yakışıklılar da seni bekliyordu kezo seni
Reelde arkadaşlarınla konuştun mu çevrelerinde bekar varmıymış beğenemedin tarzda biri
Bulursan haber et
Çocuklarıma sarı saç mavi göz uzun boy geniş gülüş ve doğuştan kalf kası genetiği lazım
Hemen verim ablama Cafer getir yavrum
@Skisedüzelcek hani nerede?
🤣Cafer mavi gözlü mü?
AA sadece mavi gözlü ayağından saç teline kadar her istediğiniz özelliği kendisinde barındırıyor ama bı sıkıntı var
@Skisedüzelcek ne? Gerçek değil mi?
Kadın mı?
Bu evrende değil maalesef 🤗 taleplerinizi düşürmeniz lazım
@Skisedüzelcek yav Hollandalıların hepsi sarışın mavi gözlü. Biraz kas biraz da güzel gülüş istiyorum
Sanki ne istedik? Daha fazla da ben az yazdım.
Ohoo Hollanda gay dolu boş ver orayı
Gayet makul bence şakayı bırakırsak
Gay seviyorum yemin ederim🤣
Esmer sevmem
Yani maymuna benzesede olur diyosun sadece kaslı bide güzel gülen bulursun tabi
HOLLANDALI erkekler çok yakışıklıııı
@Skisedüzelcek kas güzel gülüş sarı saç mavi göz ve yakışıklı olan işte bu kadar
Sen bı hap iç gay sevmek normal değil napcan kelepçe bağlayıp zorlamı yükselticen adamı
Hadi uzun boyu da silelim orta olsun
@Skisedüzelcek evet. Normalde kadın sevmeyip sevdirmek hoşuma gidiyor
Peki sen bı erkeğin sen onu istediğinde sana tutulacak kadar çekici misin
Bu işler al gülüm ver gülüm
@Skisedüzelcek çekici değilim ama onu çekerim🤣
Tekrar söylüyorum kriterlerim gayet makul seviyede hatta az bile.190 olsun demiyorum
Ben bu hikayenin sonunu az çok tahmin ediyom ama sana yinede kolay gelsin istediğine kavuşman sevindirir beni
189 pakdjsk
@Skisedüzelcek Güzel çok iyi hatta
Nerde arıyosun ki bulamıyosun
Çevreni değiştirmeyi dene
Yapacak hiçbir şey yok
Gitmedigin yerlere giderek
Sende Jennifer Lopez falansın heralde
Pankart yap sokğa çık birileri gelir 😁
Okulda yok mu
Nerelisin
Buradan bul birini
Orta yakışıklıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı radarın bozulmamış, sorun yok 😂 Reel hayatta seçenek az geliyorsa biraz ortam değiştirmen lazım canım. Spor salonu, kurslar, etkinlikler, konserler, meetup tarzı gruplar tam flört alanı 💘 Fiziksel çekim önemli ama canlı gördüğünde karizma çok şey değiştiriyor. Bir de sen kendini ne kadar iyi hissedersen o kadar çekici görünürsün 😌 Peki sence ünlülerden “işte böyle” dediğin tip kim?