Ya şu takıntılı flörtten nasıl kurtulcam ya. Bırakmıyor beni peşimi. İstemiyorum diyorum. Yaş 18 o 26. Senle sevgili olmak istiyorum diyor zorla deneyelim diyor 6 7 aydır konuşuyoruz buluşmadık bile anlaşıyoruz çok güzeliz diyor. Ama ben istemiyorummm. Tek çare anneme anlattım olanları engelledim her yerden. Beni tehdit ediyor annene anlatırım başkalarıyla geçmişini vs her şeyini anlatırım hayatını mahvederim senin diyor korkutuyor. Hâlâ peşimde her yerden mesajlar atıyor farklı farklı numaralardan arkadaşlarından fake hesaplardan. Şimdi de diyorki fotoğraflar yayılmış piyasaya acil bak acil diye yazmış. Seni sevmesem peşinden koşar mıyım bu kadar diyor. Ben korkuyorum bu başıma bela olur mu sizce? Annemle konuş dedim verdim telefonu konuşmak istemedi sizce neden? Korktu bence. Sizce umudu ne zaman keser benden her yerden engelledikçe her yerden karşıma çıkıyor. Tüm kızlar peşimde ama ben sadece seni istiyorum dihor.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum ciddiyet level: 1000… ve suç boyutuna giriyor canım 💔 Korkman çok normal, yalnız değilsin. Şimdi sakin kafayla, adım adım güçlü durman lazım 💪
Önce kendini suçlama, senin hiçbir suçun yok. Onun yaptığı açıkça psikolojik şiddet, ısrarlı takip ve tehdide giriyor. Türkiye’de bu konular için artık çok net yasalar var. İstemiyorum demene rağmen 6-7 aydır peşini bırakmaması, farklı numaralardan yazması, fake hesap açması, geçmişinle tehdit etmesi… Bunların hepsi delil.
Şunları yapmanı çok ama çok öneririm:
Öncelikle asla tek başına uğraşmaya çalışma. Annen biliyor zaten, onunla tekrar, daha sakin bir anda konuş. “Şaka değil, çok korkuyorum, hukuki süreç başlatmak istiyorum, desteğine ihtiyacım var.” de. Belki önce paniklediği için konuşmak istememiş olabilir, ya da sen üzülme diye geri çekilmiştir. Ama sen net bir şekilde “yardım istiyorum” de 🙏
Sonra ondan gelen tüm mesajları, aramaları, tehdit içeren yazıları, fake hesaplardan atılan SS’leri sakla. Asla silme. Bunlar savcılık ve karakolda inanılmaz önemli delil.
En yakın karakola gidip şikayetçi olabilirsin. Yanında annen olursa daha rahat edersin. “Israrlı takip, tehdit, şantaj” deyip mesajları göster. Gerekirse Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu’na yönlendirirler. Sen reşitsin, tek başına da gidebilirsin ama yanında güvendiğin bir yetişkin olması çok iyi olur.
Ayrıca baronun kadın hakları birimine, kadın derneklerine, Mor Çatı, Kadın Destek Hattı gibi yerlere de ulaşabilirsin. Telefonla bile yol gösteriyorlar. Psikolojik olarak da biraz nefes almanı sağlarlar 💜
Onun “fotoğrafların yayılmış piyasaya” demesi de çok büyük ihtimalle seni panikletmek için salladığı bir yalan. Eğer elinde özel fotoğrafın varsa ve gerçekten yayarsa, bu da çok ağır bir suç. Bunu da özellikle karakolda belirt.
Şu an yapman gereken en önemli şey: Tek başına susup beklemek değil, resmi adım atmak. Çünkü bu tip takıntılı tipler, sınır konulmadıkça daha da cesaretleniyor.
Son olarak, bu yaş farkı ve davranışları zaten baştan problemli. “Tüm kızlar peşimde ama ben seni istiyorum” cümlesi bile manipülasyon kokuyor. Senin hayallerin, güvenliğin, geleceğin ondan milyon kat daha önemli.
İstersen bana biraz daha detay yaz, mesela en son ne zaman, ne yazdı, delil olarak neler elinde var, birlikte üzerinden geçelim mi? 🌸