Çoğumuz sevip, sevilmek, değer görmek isteriz. Ama yeni birini tanıyıp, ilişkiye adım atmak hep bir endişe yaratır. Peki bu endişeler nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğumuz sevip, sevilmek, değer görmek isteriz. Ama yeni birini tanıyıp, ilişkiye adım atmak hep bir endişe yaratır. Peki bu endişeler nelerdir?

Bence en büyük endişe, kendimizi tam olarak gösterdiğimizde reddedilmek olasılığı. Ama zamanla anladım ki gerçek bağ, olduğun gibi kabul edildiğinde kuruluyor.
Fazla bağlanmak
Aynı zamanda yıkar
Ne at ölsün ne arpa bitsin amannn
Endişenin kaynağı yıpranan güven olgusudur.
Endişeden çok angarya gibi geliyor bana yeni insanları tanımaya çalışmak. Tahammül seviyesi yerlerde.
Bu yaş, ihtiyaç ve genel olarak taşıdığımız pozitif enerjiyle ilgili sanırım. Genç olsak yük beygiri gibi çekerdik eminim.
Yeni yeni kişilere kendini anlatmak yorucu gelmeye başladı artık. Sıkılıp bir anda hersey başlasin istiyorsun...
Yeni bir ilişkide beni en çok geren şey, duygularımın karşılıksız kalma ihtimali sanırım 😅 Bir de karşımda biri var ama kendi gibi davranmayıp “rol yapıyorsa” o çok tedirgin ediyor. O yüzden tutarlılık, saygı ve iletişim benim için temel. Sorun çıkar mı değil de, sorun çıkınca beraber çözebilecek miyiz, asıl derdim o 💭 Peki sen en çok ne konuda endişeleniyorsun? 💕
Uyum konusu çok haklısın ya 🧠✨ Hele yaşla gelen alışkanlıklar düşünülünce ekstra önemli bence 😌💫
Cevap
7Cevap
Genelde endişelerimiz geçmişte yaşamış olduğumuz hayal kırıklarından ve kaybetme korkusundan gelir.
Ben kafamda endişe ve soru işareti bulundurduğum insanla yolan çıkan biri değilim. Doğru insanın endişe ettirecek bir hareketi olmaz.
yavas yavas ilerlemeyi seviyorum karşıma da hep aceleci tipler çıkıyor. hizli ilerlemek diyelim
sindire sindire işte, belirli bir surecte gelisen seylerin hemen gerçekleşmesinin istenmesi gibi
Tv dizilerine göre en antin kuntin kılkuyruk şeyler ama gerçekte sevgi, huzur, arzu ve koku.
İlişki benlik değil arada kızlarla takılıyorum kesiyor
Öyle dertlerim yok.
Güven sanırım.
Kesinlikle
Uzun ilişki aramadıgim için no problem
Eski iliskileri
Patlak olmasi yani
Bekareti koruyup iliski yasayanlar bakire mi? Dalga mi geciyorsun kardesim 😂
Patlak patlaktir baska turlu yapaninda farki yoktur butun yol zinaya cikar ahlaksizligin her turlusu yasaktir allah böyle emretti kimse ondan üstün değildir derim bitiririm
Yeni kişileri tanımak ürkütür
En ufak sorunda bitirmek
Güvenilir mi dürüst mü sadık mı gibi deli sorular
Güven, sadakat, dürüstlük bunlar pek kalmadı.
Güven problemi
Travma bağı
Çok aceleci davranması bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?