Ama erkek arkadaşınızla aranız bozuk arkanızdan binbir türlü sallamış aranız bozulmuş ve bu adamın eski sevgilisi size aşkını itiraf ediyor
2 ay
Böyle bir durumda mantıklı olan önce durumu iyice değerlendirmek. Erkek arkadaşınızla aranız bozuksa ve geçmişte güveni sarsan şeyler olmuşsa, eski sevgilinin itirafı dikkatle düşünülmeli. Karşılık vermek, hem duygusal olarak sizi hem de geçmiş ilişkilerle bağlantılı sorunları karmaşaya sokabilir. Önce niyetini ve sizin duygularınızı netleştirin, acele etmeyin. Güven ve samimiyet yoksa, mantıklı olan mesafeyi korumak.
O kızla birlikte olup adama bak benim sevgilimle ilişkisi var beni aldattilar sevgilimle aramı bozan da oydu gibi laflar etmesine niye izin vereyim 🤔 kısacası adama niye arkamdan sallaması için malzeme vereyim
Kimse kimseyi aldatmıyor
Erkek ve kız ayrılmış
Erkek o Erkek arkadaşına kendi aralarındaki mesele yüzünden sallamış da sallamış arkadaşlıkları bitmiş
Aldatıyor demedim ama karşı taraf milletin arkasından sallıyorsa bunu da malzeme olarak kullanır onu diyorum. Kimse doğru mu değil mi diye bakmaz. Eski sevgilisiyle sevgili mi olmuş evet o zaman doğrudur der.
Bu tabloda benim cevabım kocaman bir hayır olur 🙅♀️✨ Aramız bozuk olsa bile birine “erkek arkadaşım” dediysem, onun eski sevgilisine karşılık vermek bana hiç güvenli ve sağlıklı gelmez. Hem dedikodular, hem güvensizlik, hem de dramalar üst üste gelir 😅 Birine değer verdiysen onun geçmişine bulaşmamak daha huzurlu. Peki senin gönlün ne diyor, kafan karışık mı şu an? 🥺💬
Şöyle onlar ikisi Erkek erkeğe birbirlerinin arkasından ağzına geleni söylemiş yani arkadaşlıkları bitmiş
Oooo kavga büyükmüş 😅 Ama yine de ben bulaşmazdım aşkım drama kokuyor bu iş 💣💔
Cevap
10Cevap
Arkadaşlığım bitmiş? Ve kişiye ilgi duyuyorsam ilgileninirim. Hayat devam ediyor.
Yok erkekliğe sığmaz daha önce yenge demişim hem kızada güvenmem
Arkadaşın başka bir sebepten sana sallamış aranız bozulmuş bu sürede kız senin yanında olmuş sırlarını saklamış vs
Ne olduysa benle arkadaşım arasında kız benim yanımda oldu diye onla sevgili olacak değilim sanki arkadaşımla aramızda bir tartışma yokken de yengeme göz dikmişim kavgada bunu kolaylaştırıp sevgili olmuşum gibi duruyor
Yenge yok yenge yok arkadaşın artık yeni sevgili yapmış
Anladim senin sorun arkadaşınızın eski sevgilisi ile sevgili olur muydunuz değil mi bende olmam diyorum arkadaşımın yeni sevgili yapıp yapmaması önemli değil
Ama şöyle olabilir yıllardır görüşmuyoruzdur arkadaşımla yani konuşmayı kesip artık arkadaş değilizdir birbirimizi unutmuşuzdur arkadaş olduğumuz zamandada merhaba merhabadan çok öte değildir arkadaşlığımız belki o zaman eski sevgilisi ile sevgili olabilirim ama yinede çok tercih etmem
1,5 sene oldu arkadaşlıkları bozuldu hiç görüşmüyorlar sorun yaratan erkek çok narsist asla hata bende demeyen hep karşıdaki erkek arkadaşını suçlayan biri böyle kopuyorlar sonra kız erkek arkadaşına aşkını ilan ediyor
Ya sen ne olsun istiyorsun evet sevgili olurum dememi mi
Hayır ben erkek düşüncesi merak ediyorum senden fikir alıyorum
Böyle bir şey mi var çevrende ondan mı merak ediyorsun
Evet
Bak tam olarak ne yaşanmış bilmeden bir şey söylemek olmaz yani ayıp olur belki istemeden birine haksızlık yapmış olurum eğer detaylı anlatmak ve detaylı adam akıllı tavsiye istersen çık gizliden takip et ordan konuşalım tamam mı yoksa böyle her şey çok yarım yamalak ilerliyor hiç bir şey anlamıyorum
Yani sev olurum sonucta ayrilmislar amasyada
Kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum
Çakar geçerim
Sen ettin galiba
yaa der sevişirim :)
Olur olur yeriz
Veririm sen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?