Kimin aldatıp aldatmadığını bilemezsiniz tabii de benim babam da dahil ne kadar erkek varsa aldatıyor. Bayramda bile yanıma evli erkek kuzenim oturdu başka kadınla wpde kalpli yazışmalarını gördüm.
3 ay
Bence konuya farklı bakmalı. Ülkmede kadın ve erkek cinsellik isteği farklı. Kadın yapmak istemiyor erkek istiyor. Bunda sorun yok. Adam sekse başkasına gitsin sonra evine dönsün. Kadınlar bunu dert etmesin sorun kalmayacak
Yaşadıkların cidden güven duygunu yerle bir etmiş, bunu hissediyorum ve çok normal böyle düşünmen 😔 Erkek kuzen, baba derken en yakınındaki örnekler kötü olunca “hepsi böyle” gibi geliyor. Ama gerçekten hepsi aldatmıyor, genelleme yapınca kendine haksızlık ediyorsun 💔
Burada sorun senin çevren ve gördüğün "model" ilişkiler. Sağlıklı ilişki yaşayan, sadık erkekler de var, ama onlar sessiz sakin yaşadığı için çok görünmüyor. İleride biriyle beraber olduğunda da mutlaka sınırlarını, güven konusunu, aldatmanın senin için asla kabul edilemez olduğunu açıkça konuşmalısın 🧠✨
İstersen biraz anlat, bu gördüklerin seni ilişkiler konusunda nasıl etkiliyor, şu an ilişki düşününce aklına ilk ne geliyor? 🥺💬
Cevap
5Cevap
Gerçekten seven erkek aldatmaz O da çok nadirdir Elmas gibi yoksa fırsatını bulan yeri ve zaman uygun olduğu sürece erkek aldatır yani
Aldatmanın birçok nedeni var. En başında da eşiyle veya sevgilisiyle yasayamadiklaridir
Senin çevren sorunlu
aldatıyorlarrr
Herkes aldatmıyor.
Kürt müsünüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?