Ben 21, erkek arkadaşım 30 yaşında. O polis memuru bense GSB'ye yeni atandım lise mezunu olarak 9 aydır birlikteyiz sizce 30 yaşındaki bir erkeğin düşünceleri nelerdir? Yaşını göstermiyor yüzüne göre 25 gösteriyor...
2 ay
Cevap
5Cevap
Bu bence birbirinizin kafasını yakalayıp yakalayamadığınız ile alakalı birbirinizi yakalıyorsanız neden olmasın
Nelere dikkat etmek lazim kafamız uyuyo mu diye...
Bunu sevgilinle konusman lazım ama sen daha gençsin sevgilin evlilik konuyu acmalı
Tanistigimizdan beri niyetim bu diyor zaten zamani gelince
Ne zamanını bekliyor 30 yasında herif evi arabası var mı maaşı da iyi bunların bak düşme ha
Arabasini degistirdi almayi bekliyor olabilir bi de benim işimi mi bekliyor anlamadim tam oturmasını evi yok hatta şu an annesiyle kalıyor belki onu da ayarlamayi düşünüyor acaba
Yakın arkadaşlarından evli olanlar var mı sana evlilik güzellemesi yapıyor mu hiç? Belki senin işini bekliyor olabilir ama annesiyle kalması bu konuda bir etken değil
Onun arkadaslarinin hepsi evli ve ben evlenmek istiyorum diyor belki tayin donemine yakin evlenmek ister 2027 ye yakın
Ama bacım herifin yası büyük ya 2 sene fazla bence
Benim yaşım da küçük ya bi yandan iyi geliyor 1 .5 sene sonra felan🤣 daha bismillah yeni işe basladim bekarken gezmek ayri ve beni biraz korkutuyor da bu durum
Senin için iyi tabi de herif için nasıl mesele o ilişkiyi çevirecek olan o
Seks istemese idare edersiniz de o yaşta biri seks ister
İstemiyor
Bas basa kaldinizda anlarsin onu, 30 yasinda bjr erkek abaza olmaz ama cinsel istekli. olur
Bas basa kaldik evet yakinlastik ama seks istemiyor evlenmeden yani hatta ben ondan daha istekli bile olabilirim ama istemiyoruz
O zaman çabuk evlenirsin,
9 aydir birlikteyiz ailemle tanistirayim mi diye espri yaptığımda zamani degil simdi diyor neden olabilir 🤣
Ekonomik durumu nasil
Bence iyi ortalama
Arabasini degistirmek istiyor su an kafasi onla meşgul
Senle seks yapmaması bakir biri ise eger senle evlenmek konusunda teredutu vardır demektir
Neden illa evlenmeden mi yapmak lazım
İster yani.30 yaşındaki adam sne ona yaklaşsan seni ikiye bölmek ister
Sende neredeyse onla aynı sayılırsın ki ne alaka
Erkekler 30 dan sonra düzen ister
Evet istiyor 1-2 seneye evlenmek gibi...
Ciddi düşünür yani
Sana anlatm olmaz derm sebep anlatm
Sana iyi vurur
Normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
9 yaş fark bence gayet normal, özellikle sen 18 üstü olduğun için sıkıntı yok 💫 Önemli olan yaş değil, ikinizin hayattan ne beklediği. 30 yaş civarı erkekler çoğunlukla daha oturmuş, düzen, evlilik, sorumluluk kafasında olabiliyor 👀 Ama bu herkes için geçerli değil, karaktere bakmak lazım. Sevgilin seninle gelecek planı yapıyor mu, konuşuyor musunuz bunları? 🥰