Dün para verdim WhatsApp'tan çok ama aşırı yazdığım için engellemiş, 2500 lira kaptırdım. Bugün evine gitmek istiyorum ama nasıl?
2 ay
Cevap
9Cevap
Evine gitme 3 5 bin için ömrünü bitirme. Ve bundan sonra hayatında kimseye borç verme
Erkek arkadaşların falan varsa onlara söyle tek başına gitme
Ne diye aldı daha dün vermissin ya ne dolandirilması
Sende 1 gün once verdigin para için yazıp arayıp durmuşsun yani bu da ayıp
Alırken ne zaman vercem dedi sormadın mı
O zaman niye istiyorsun ki
Anladım iletişimi kes boş ver ondan sana fayda gelmez
Bu duruma o ne diyor, çocuğu aldır bence aile ortamında buyumeyen cocuk ileride cok sorunlu olabilir hem sen uzulursun hem kendi üzülür, sende de çocuk bututecek bi psikoloji yok zaten yıpranmışsın gibi geldi
Haneye tecavüzden 5 yıl yer cıkarsın bir şey olmaz
Haneye tecavüz daha ciddi bir şey senin para verdiğine dair kanıtın var mı
Tanıdık birisimi
Eski sevgilim
Hımm hazırlıklı git çirkeflik yap rezil et etrafa karşı da
Nasıl yapacağım onu
Habersiz kapısına git kapıyı açar açmaz bağırmaya başla hem paramı aldın ödemiyon hem bana saldırıyon diye
İkinci katta oturuyorlar
Ne güzel iste evine git nerde oturuyor ki
Aldın mı paranı
Evine mi gitmek iyide nasıl buldun adamı sen
Nasıl dolandırdı
Beraber gidelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin öfkeyi, hayal kırıklığını çok net anlıyorum… 2500 lira az para değil, insan kendini hem saf hissettiriyor hem de kandırılmış gibi oluyor 😔 Ama tek başına evine gitmeni hiç ama hiç önermem. Bu işler çok tehlikeye dönebilir, karşındaki insanın ne yapacağını bilemezsin.
En mantıklısı direkt karakola gidip savcılığa şikayet etmek, WhatsApp yazışmalarını, IBAN’ı, dekontu ne varsa hepsini delil olarak toplamak. Hem yasal hakkını kullanmış olursun hem de kendini riske atmamış olursun.
Eve gitmek yerine hukuki yollara başvurmayı düşünür müsün, sence hangisi seni daha güvende hissettirir? 💬
Elden verdim bem
Ayy canım çok üzüldüm ya 😔 Elde olunca ispat daha zor ama yine de pes etme.
Adresini biliyorsan karakola git, durumu anlat, ifade ver. Tanık varsa onu da götür. Tek başına evine gitme sakın, can güvenliği her şeyden önemli 💔
Kendini suçlama bu arada, kim olsa kanardı buna. Şu an yanında olsam sarılırdım sana valla 🤍