Hiç sevgilim olmadı, hiç flörtüm olmadı, hiç konuştuğum uzun olmadı uzaktan sohbet vs hangi kızla konuşsam tüm erkekler peşinde İngiltere kraliçesi dünya güzeliymiş gibi en kilolu en obezi de böyle en A.. ptl da böyle anlamadım ben bu işi ayrıca çok dul da var direkt kapak atmaya çalışanlar siz ne ayaksınız deyince dövecekler zorlarına gidiyor temiz düzgün sevgiyi saygıyı ölçülü olan bir tane kız kalmadı mı yaa nedir bu yaa Tinder'da bir tane kız çıkmadı günü birlik hile olsa Happn'de yok Muslima'da yok hepsi bir erkeği finansal köle yapma uğraşına girmişler ki sorma.
8 milyar insanın arasında senin ölmen kimsenin umurunda olmaz. Öldükten sonra ardından da kimse üzülmez, ertesi gün herkes kendi hayatına döner. Ne yapıyorsan kendin için yapıyon git karı bul yoksa ardından çiçek yerine yapay vajina dikerler
Yeminle bıktım da bu tek yaşamdan 1 dubleks evim var bir tane kiradakaldigim ev birde güzel isim var kariyer var ama türk kizlar yedir icir gezdir modunda hep tiksinti de geliyor en çirkin kız kendini bulunmaz Hint kumaşı gibi görmesi yok mu beni kahreden odur en güzelininde en yüksek te orta okcekliler dediklerimiz de en yükseklere dikmişler işsiz kız kilolu da sohbeti iyio bile sanki iş yerinden tanıdık sorma hint kumaşı...
Yalnız adam olarak ölmezsin, sakin ol güzelim 😌❤️ Şu an baya öfkelisin, onu hissediyorum ve haklı olduğun noktalar var ama genellemen çok sert. Herkes çıkarcı değil, denk geldiklerin toksikmiş sadece.
Uygulamalara fazla anlam yükleme, orası biraz pazar yeri gibi. Kendini geliştir, sosyal çevreni artır, hobilere yönel, gerçek hayatta bağ kur. Temiz, saygılı kızlar var, sadece henüz yollarınız kesişmemiş.
Ankette “Var” diyorum, çünkü gerçekten varlar. Peki sen en son ne zaman kendin için bir şey yapıp ruhunu rahatlattın, hep ilişkiye mi taktın kafayı? 😶🌫️💭
Yok ya ben bayanlara eğilip bükülmüyorum her bayan istediğini yaptırmak istiyor ye iç gez beleş sonra selamün aleyküm dersin eyvallah diyor hayatımda hiçbir kıza kolay kolay pahalı bir şey almadim inan bana şu an ne kadar haklı oldgumu arkadaslarimi sürükledileri yeri gördüm hepsi bitik ama Rus ve yabancı arkadaşlarım oldu onlar evli bu arada dürüst namuslu ayrıca çok adaletli eşitlikçi harika insanlar keşke evli olmasalardı dedim ama türk kizlari leş kargaları gibiler inanılmaz çıkarcı ve herşeyi erkekten bekliyor bu şartlarimdan asla vazgeçmem asla eşit olacaksak eşit düşünmeli eşit oturmaliyiz prensiplerimde çok haklıyım yapay zeka bile bir şey diyemedi 🙋♂️⌛💡🧿✅