Erkek zamanında reddettiği berbat davrandığı ama buna rağmen kendisini seven bi kadını bir gün hatırlar mı?

Ondan 4 yıl büyüktüm. Uzaktan görmek bile mutlu ediyordu takıntılı dedi vs hor gördü beğenmedim güzel bulmuyorum seni dedi. Ben onunla konuşabilmek için yağmurda karda gidip beklemiştim. Kendimden verdim yani sırf onu görebilmek sesini duyabilmek konuşabilmek için o da biliyordu. Üç kez ileri gitmeden biraz yakınlaştık. Onunla son yüz yüze gelişimizde bana çok ağır laflar etti. Sen azmış kudurmuşsun ailene söyle seni biriyle evlendirsinler birinin altına yat da rahatla kendini başkasına yama dedi. Sonraki günlerde numarasını değiştirdi artık ona ulaşabileceğim hiçbir yer kalmadı zaten sevgilisi var sanırım şu an. Benim yüzümden işinden olduğunu söylemişti ben onun iş yerini aramıştım bana borcu var gönderir misiniz demiştim onlar da hanımefendi burası sipariş hattı meşgul etmeyin dışarda ne halt yerseniz yiyin demişti. Merak ediyorum bir gün aklına gelir miyim

Erkek zamanında reddettiği berbat davrandığı ama buna rağmen kendisini seven bi kadını bir gün hatırlar mı?