Bir kızla tanıştım bana evlenince sigorta yapacak mısın diyor yav bu kızlar niye her şeyi erkekten bekliyor bakın her şeyi kendi sadece babasının evinden gelip benim kurduğum hayata ortak olacak
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karın değil mi tabi ki ortak olacak bu kafadaysanız evlenmeyin evlilikde her şey ortak olur senin param benim param lafı ediliyors a o evlilik çöptür.
Tabiki ortak da anasından üryan gelip benden fazlasını beklemesi nprmal mi
Paran varsa ister normal yoksa olmadığını söyle beklenti oluşturduysan kadın ister ayrıca babasının evinde dediğin hiçbir elin adamı babası gibi karşılıksiz vermez sonuçta anladım kadarıyla sevdiğin için evlenmiyorsun ihtiyaçtan
Karşılık anlasamdin biriyle evlenmemek gerekir o evlilik uzun suremez
Kanka görücü usulü gibi bir şey olduda beklenti çok yüksek ben olacaklsrı söyledim
Doğru
görücü usulü öyle olur yani kadın sonuçta sende olur bir başkası da kafasinda sende aynı şekilde
Ne yazdın 4 kere okudum anlamadım
Boş ver
Görücü başka biri ni bak
Olur ablam
Senin kafandaki emek dengesizliği hissi çok normal, baya haksızlığa uğruyormuşsun gibi hissettirmiş bu soru sana 😅 Günümüzde kızlar da erkekler de güvence arıyor, sigorta muhabbeti aslında “beni güvende hissedecek misin?” demenin garip versiyonu biraz 🫠
Ama sadece sen çalış, o hazır düzene gelsin kafası sağlıklı değil tabii. En güzeli, oturup açık açık “sorumluluk paylaşımı” konuşmak. Senin için ideal ilişki düzeni nasıl mesela, hiç düşündün mü? 💭💬
Cevap
2Cevap
Emekli edecem deseydin n'olacak sanki 10k₺ sigorta versen zaten çok ta bir şey isteyemez ki sen yaptıktan sonra.
İstiyorum ama kriterime uygun biri yok
Kriterin? Para daha çok para ve para mı 😀
Hayır
He iyi ozaman
Evde kaldım şahsen.
Ne alakaa
Oe lari elinden gelse seni de skker
😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?