Bana iki tip denk geliyor. Birinci tip canım ve abaza oluyor, ikinci tip oldukça efendi ve okumuş gözükse de yürüyen narsistler.
Normal erkeklerin nesli mi tükendi?
Normal erkeklerin nesli mi tükendi?
Cevap
11Cevap
Normalden kastında kesin her dediğine tamam diyecek hesabı hep o ödeyecek gel diyince gelecek git diyince gidecek erkek arıyosun ama öyle bi enayi yok avcunuzu yalarsınız
Ben kendinden emin, güven veren ve beni sevecek birisini arıyorum.
Hep öyle diyosunuzda işler sonradan değişiyo
Benim babam her zaman hesabı ödedi, anneminhe istediğini yaptı ve el üstünde tuttu.
El diyince gelmedi git diyince gitmedi, bu konuda babam gururlu oldu. Annemde onda insan gördü saygı duyup sevdi.
Böyle bir ilişki içinde büyüdüm ve bana normal geliyor.
Onların zamanında ilişkiler normalmiş zaten insanlığa bakılırmış cebine değil şimdi öyle değil hangi biriniz asgari ücretli fabrika işçisiyle evleniyo bu zamanda geçin bu ben doğru dürüst güvenilir erkek arıyorum ayaklarını
Normal erkekler varsa siz anormalleri çektiğüniz için nerde kanka var nerde keko var
Yani bana hanım hanımcık diyorlar neden böyle tipleri çekiyorum belli değil.
Öyle olabilirsin de bu tip erkeklere yüz vermezsen çekmemiş olursun az çok tipi konuşmadı belli eder başta
Ya herkese yüz veren değilim zaten şimdiye kadar 2-3 kişiyle konuştum.
Tipi kuşamı duruşu desen oldukça düzgün kişilerdi. Konuşmalarıda ilk haftalar düzgündü sonra bir anda bozdular.
Bilemiyorum şansına denk gelmiş demekki acele etme karşına illakü düzgün biri çıkar
Yok acele etmiyorum akışına bıraktım. Şu an eğitim hayatıma önem veriyorum. Sadece sorasım geldi nerde bu düzgün erkolar ndkene
Evimdeyim takılıyorrum öyle madem merak ettn
kalıbımı basıyorum ve ikinci tip efendi ama narsist olmayan biriyim :D ama asıl mevzu aşık olanacak erkekte yanlış özelliklere bakıyor olman :d
Edepli, zeki, merhametli olmasına bakıyorum.
Bana denk gelenler bu iki kategori dışına çıkmadı kfkfmrmrm
Benim önceliğim müslüman olması. Kendim dine uymaya çalışıyorum ve karşıdakinde aynısı arıyorum.
Başta hepsi düzgün gözüküyor sonra bir anda bozuyorlar.
belki daha önce de duymuşsundur peygamber efendimiz bir kadın bir erkekle ya da bir erkek bir kadınla evlenirken dört şey için evlenilir demiş malı soyu güzelliği ya da dini için elin toprağa yapışsın sen dini olanı seç diye hadisi var çünkü bi insanın malı çok olabilir işler yolunda gitmez bi ekmeğe muhtaç olur soyu güzel olabilir bi kara leke atılır insan içine çıkacak durumu olmaz güzelliği için evlenir bi kaza geçirir ya da bir hastalık yüzüne bakılacak hali olmaz ama dini için evlenirsen Allah bu dünyada da ahirette de mükafatlandırır dini için olanı seçiyorsan eğer o insanın namazı kesin olmak zorunda aynı şekilde oruç tutabiliyor mu yoksa nefsine yenik mi düşüyor zekat verebiliyor mu yoksa cimri bir insan mı tevhid üzerine mi yaşıyor? hayatta öncelikleri neler? karşına bi zorluk çıktığında bi karar vermesi gerektiğinde neye bakıyor? Allah ne der peygamber efendimiz ne yapmış diye bakıyor mu? gibi gibi niceleri maalesef bu dönemde dini üzerine bulmak çok zor şahsım adına söyleyim 27 yaşındayım karşıma çok fırsat çıktı bu nedenle istemedim ben hep dini olanını aradım inşallah Allah bir gün umduğumu verecek diye düşünüyorum tabi sadece dinine bakmıyorsun peygamber efendimiz yüzüne bak onu tanı diyor.
Teşekkürler🙏
Tükenmedi ama daha farklı takıldığı için karşılaşamıyorsun
Hahaha, umarım denk gelir efendi biri.
İnşallah🥲
Üzülme, ben de hayırlı diye biriyle evlendim ama sonucu hüsran oldu. Sabretmek dua etmek beklemek gerek
Kalmadı öyle erkek
Ay çok doğru nokta atışı
Yok tükenmedik daha
Onlar aşk acısı çekiyo
Bence kadınlar için konuşmalı
Aşık olunacak erkek senin gözünde nasıl biri
Edepli, merhametli, zeki.
Edepli merhametli zeki ama tipi sana uymadi yine de kabul eder misin
Enerjiye bağlı.
Eğer kafamız uyarsa neden olmasın.
Anladım o zaman tanışalım
Tükenmiş bacım yokk
Aşık olmak bir anda olur zaten kalıplama olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence nesli tükenmedi ama saklandılar sanki 😂 Günümüz flört kültürü çok hızlı, yüzeysel ve ego şişirmeye odaklı. O yüzden abaza da narsist de daha görünür oluyor 😒 Normal, dengeli, duygusal zekâsı yerinde erkekler genelde daha sakin, gösterişsiz takılıyor. Senin kırmızı çizgilerin, görür görmez “kaç” dediğin davranışlar neler? Birlikte ayıklayalım mı bu tipleri? 💬💘