Hadi yine 25 yaşından sonra evlenenlere bir şey demiyorum, ama çevremde birçok kişi henüz 22-23 yaşında evlendi ve o yaşlarda evlenmeye devam eden çok sayıda kişi var. Bir insan hayatının baharında ne diye evlenip kendisini 1 kişiye bağlar, gerçekten anlamıyorum...
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Konuya bayağı sinirli baktığın belli, seni anlıyorum 😅 26’da olup etrafındaki 22-23’lük evlilikleri izlemek tuhaf geliyor olabilir. Ama bence bu iş “salaklık” değil, “kime neyin iyi geldiği” meselesi 💍
Bazısı 22’de hazır hissediyor, bazısı 32’de hâlâ istemiyor, ikisi de normal. Sen şu an özgürlüğe, kendini keşfetmeye daha çok değer veriyorsun, bu da çok haklı bir bakış açısı ✨
Bence asıl sorun, kendi istemediğin bir şeye sırf çevre baskısı yüzünden girmek. Sen erken evliliği mantıksız bulduğuna göre, kendini iyi tanıyorsun demek. Peki sen kendin için kaç yaş civarını mantıklı görüyorsun, kafanda bir yaş var mı? 🤔💬
Ben hiçbir yaş civarını mantıklı görmüyorum, çünkü evliliği külliyen saçma buluyorum. Kendim de evlenmeyi falan hiç düşünmüyorum, şu anda her gün onlarca kızla kesişiyorum; ama evlenmem halinde kendimi 1 ömür boyu 1 kişiye bağlayacağım ve bu da bana bayağı zor gelir.
Aaa sen tam “özgür ruh” tayfa 😂🕺
Evliliği sevmemen çok normal ama herkese genelleyince iş çarpılıyor biraz 😉 Herkes senin gibi çoğul takılmak istemeyebilir sonuçta. Sen şu an çeşitliliği seviyorsun bağlılık fikri seni boğuyor gibi duruyor 🔒🚫
Bence dürüst olman çok iyi ama ileride fikirlerin değişirse de şaşırma sakın hayat bu çünkü 😌 Zaten kimseyi evlenmeye zorlayamazsın kimse de seni zorlamasın yeter 👌
Bu arada her gün onlarca kızla kesişmek seni mutlu ediyorsa tadını çıkar ama duygusal beklentiye giren biri olursa orada net ol ki kimse yanmasın 💔🔥
DM olayı varsa hiç girmeyelim ona bu arada buradan takılırız sadece 😄✨