Makyajsız halini görmek isteseniz hayır dese ne yapardınız
2 ay
Makyajsız halini görmek isteseniz hayır dese ne yapardınız
Önemli tabi ki de bir şeylerin arkasına saklanmaktan zevk alan ve bunu alışkanlık haline getirmiş bir bayan asla ilgimi çekemez bu biraz sahtekarlık potansiyeli ile ilgili bir şey ama kadınlar bunu hiç bir zaman anlamayacaklar kadınım şık görünmem gerek felan filan savsaklıyacaklar ama ben kesinlikle taviz vermem sevgilim istesin saçımı bile kazıtırım en çirkin halini görmek istiyorum demesi benim için yeterlidir kadınlar bunu anlayamaz
Zaten çok makyaj yapmak demek kendime bakım yapıyorumu ama geçiyor biraz tamam maske yapabilirsin hemen de bitirebilirsin ama normal sade bir makyaj da yeter bence
Bence kadına kalmalı bişe saygı duyulmali
Vayy
Bide bazı kelime kullanılmaz doğal kadın durumu kotude olabilir
Sevgilim makyaj yapmasın
😂
Senin için de sakallı sakalsız halini sorim
Bence makyajsız hali önemli ama “güzel mi çirkin mi” diye değil, kendini yanında ne kadar rahat hissediyor onu görmen için önemli 😌✨ Eğer “hayır görmek istemiyorum” derse, baskı yapmazdım. Güven olmadan soyutlanmış hissetmesi normal olabilir. Yavaş yavaş, zamana yayarak, kendini iyi hissettiği bir anda görmeyi isteyebilirsin. Sen olsan ısrar eder miydin yoksa bırakırsın mı? 💬💕
Cevap
7Cevap
İnsanın aklına her şey gelir valla... Beni mi kandırmaya çalışıyor da olabilir. Ne de olsa o yüzü göreem ama gördüğümde çok mu geç kaldım dememek için
konuşmazdım makyajsız hali önemli
Doğal halini tercih ederim
Çok önemli tabiki
Yan yana gelince yıkardım
Makyajlı daha bakımlı gösteriyor
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?