Nasıl nasıl nasıll? Nerede bulup yapıyorlar abisi çevrem yok iş ev ev iş yani
2 ay
kimseyle tanışmaya fırsat vermezsen olmaz gel tanışalım benimde durumum senden farklı değil iş ve ev arasında sıkıştım. Fırsat tanımazsan kimseyi tanıyamazsın bende o yüzden kızlara bakmıyorum bile tanışmak istesen sapık diyolar
Benimde aynı iş güzel ama yaşamaya fırsat yok hafta sonu vs. Yok iş yerindende istemiyorum ben sevmek istiyorum oda çalışırken olmuyor 18 yıl geçti şimdi erken emeklilik yasasını bekliyorum gelirse emeklilik özgürlüğüme kavuşacak resmen hayatım gasp edildi yani :)
Çevre olmayınca insan kendini dışlanmış gibi hissediyor, çok normal bu isyanın 😅 İş-ev döngüsü gerçekten ilişki düşmanı gibi. Ama çözümü var, umutsuz değilsin 💘
Önce kendine sosyalleşme alanı açman lazım. Hobi kursları, spor salonu, language exchange, kulüpler, etkinlikler… Bunlar ciddi ilişki isteyenlerin saklandığı gizli level gibi düşün 😂 Online uygulamalar da olur ama niyet filtresi iyi yapılmalı. Senin şehir neresi, ona göre mekan/etkinlik önereyim mi? 🌈💕
Gebze
Ayyy Gebze diyorsun, İstanbul ayağına gelmişsin aslında 😄🚆 Kadıköy & Beşiktaş kaçış noktaların olsun bence 💕
Cevap
9Cevap
Düzgün ve sadık bir adam bulmak cidden çok zor ya bol bol dua et derim kanka
Yaşadığın yere bağlı. Ben de internette pek güvenmiyorum yüz yüze görüşmek şart :)
Çoğu her boku yiyip sonra temizini de arıyor...
İki taraf için de çok zor ya
Acaba nasip kısmet mi ya bu isler zamanımı var yani
Bu işler karışık, aslında bunun hakkında çok şey söyleyebilirim ama uzadıkça uzar yani
Ya ben de anlam veremiyorum bazen kader mi değil mi diye
Ben bu yaşıma kadar adam akıllı ciddi ilişki yapamadım, ya güven vermiyorlar ya da beğenmiyorum
Bende yapamadım karşı tarafa pek guvenemiyorum açıkçası özellikle sanaldakilere
Sanaldakilerle olmuyor gibi zaten, ne yaptıklarını bilmiyorlar
Çoğu kişi aynı durumda
Çoğu kişinin sevgilisi yok mu yani
Bende genelde sevgilileri görüyorum
Etkinliklere katılsın çevre edinir
internetten genelde artik
Guvenemiyorum ya
kimseye guvenilmez bence en az imi yil flort sart
Özellikle erkek kısmına sanalda güvenmek benim icinn imkansız
iki yil
gorusmen gerek zaten ama belli eder cakal adam para ister v. s
Ya biriyle konusuyodum tam buluscaktik mesela çocuk daha sevgili olmadan bana güzelim balım vb demeler işte yerim seni demeler bazen
kapalimisin
İnan bende bulamadım offff
Zorr
Tesettürlüysen bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?