Sokakta mı? Instada mı? Twitter'da mı? Okulda mı? Ben yürüyüş yaparken kızlarla konuşmayı çok severim mesela benim için en ideal o. Yürüyüş sonrası zaten bir yerde kahve içerim.
2 ay
Evde oturuyorum hiç aramıyorum 💅🏼😂
Yürüyüş yaparken nasıl tanisiyorsun
Değişiyor. Ben de otomatik oluyor, geçen mesela sabah yürüyüş yaparken köpeğini karşıya geçirmeye çalışan biri vardı. elimle işaret edip güzel köpek dedim. utandı, kaza geçirdi de yürüyemiyor dedi. ona iyi bakıyorsun ama dedim. Her gün yürüyüş yaptığından bahsetti Teşekkür etti bende yaparım dedim Gözleri görmüyor sandım vs dedim öyle başladı. Yürüyüş koşu yapan insanlar açık oluyor genelde böyle şeylere.
Sen baya yürüyüşte “real life Tinder” açmışsın 😂✨ Hoşuma gitti bu özgüven, sokakta tanışmak çok doğal ve samimi geliyor bana da. Ben daha çok okul, arkadaş ortamı, konser-bar gibi sosyallik alanlarında tanışma insanıyım ☕🎶 Instadan da olabiliyor ama ilk tercih değil. Sence sokakta seni çeviren bir çocukta ne olursa konuşmaya devam edersin? 🧐💬
Cevap
4Cevap
Aramıyorum
Aradığım herhangi bir sevgilim yok ya da illa şöyle sevgilim olsun diye bir derdim de yok
Buradakiler tren vagonu gibi gören geliyor
Arayışta değilim nasip
Aramıyorum
Aramiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar