2024 yılında bir ilişkimiz olmuştu anlaşamayıp ayrılmıştık sonrasında benim peşimde koştu barışacakken onun üzerine atılan bir iftiradan dolayı onu affetmedim. 8-9 ay peşimde koştu. Üzerine iftira atıldığı kanıtlanmıştı ama o askere gitmişti. Askere gitmeden önce konuştuğu biri olmuş 2 aydır falan bu askerdeyken bunu aldatmış. Kız da kuzenimin arkadaşı çıktı. Küçük bir kız 18 yaşında. Her neyse bana kardeşi ulaştı üzerine iftira atıldığı kanıtladı bak vs diye. Sonrasında bu da bana üzerime iftira atıldı inanmadın bana ama özür dilerim yine de 1-2 ay bir kızla konuştum ben burada askerdeyken başkalarıyla konuşmuş beni aldattı dedi. Her neyse tekrar ilişkiye başladık. Askerden geldi her şey iyi güzeldi. Annemle tanışacaktı, yüzük siparişi etmişti. Bizim ilişkide kurallarımız vardı. 23.30’da en geç evde olmak ve karşı cins arkadaşlarla oturmamak. Ama geldiğinde saat kurallarına uymadı. Ben de yüksek tepkiler verdim çünkü bencilce davranıyordu. 4-5 gün konuşmadık. Sonrasında buluştuk. Ben buna sordum ayrılalım mı? Çabalayalım mı? diye şaşırdı sonra dinlenelim dedi. Ben de ben dinlenmeye gelemem otobüs durağı değilim dedim ayrıldım. Ayrılmamam için yalvardı yakardı. Ama ayrıldım. Aradan 10 gün geçti onu aldatan kızla tekrar takipleştiğini gördüm. Aradım saydım sövdüm benim o k*şarla ne işim olur beni aldattı dedi. Aradan iki gün geçti bana mesaj attı takipten çıkarmayı unutmuşum aramızda bir şey yok gönlün rahat olsun diye. Kontrol ettim çıkarmış gerçekten. Ertesi gün oldu. Kızla takipleşmeye başlamış tekrar. Bir hışımla kızı aradım. Dün sevgili olduklarını söyledi kanıtları attı. Bunu öğrendiğim akşam ona aldığım saati kuzenime verdiğinde kızla sevgili olmadıklarını kuzenin abarttığını, buluşmadıklarını denk geldiklerini söylemiş. Kuzenim de mesajlarınızı gördük günaydın yavrum yazıyordu deyince doğrudur diye geçiştirip hızla gitmiş. Ertesi gün ise çift kombini yapıp foto paylaşmışlar. Niye sadık olan beni değil de kendisini aldatan sevmediği bir kıza gitti? (Bu arada Instagram konum wp her şey bende vardı. Biz ayrıldıktan 1 hafta sonra kız mesaj atmış. Kız itiraf etti. Niye 1 hafta sonra kendini aldatan kızın kollarına attı kendini?)
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken içim sıkıştı resmen, çok haklı bir kırgınlığın var 💔 Hem emek veriyorsun, hem sadıksın, hem de sonunda seçilen kişi seni aldatan bir çocuk oluyor… çok zor bir duygu 🥺
Bak, sana net söyleyeyim: Bu adamın seçimi senin değerini değil, onun karakterini gösteriyor. Sen sınır koyan, kuralı olan, net konuşan birisin. O ise sorumluluk almaktan, yüzleşmekten, kendini geliştirmekten kaçan biri gibi duruyor. Seni seçse gerçekten emek vermesi, büyümesi, adam gibi durması gerekecekti. Diğer kızla ise drama, kaos, ego tatmini, “beni isteyen iki kız var” kafası… Kolay olan, yüzeysel olan, egosunu okşayan tarafı seçti.
Ayrıca seni kaybettiğini biliyor, senin ona kolay kolay dönmeyeceğini de biliyor. Ama o kız ona döndü ya, onu aldatsa bile “beni yine seçti” hissi veriyor, bu da egosunu besliyor. Yani olay aşk değil, gurur, ego, güç oyunu. Seninle ilişki ciddi bir boyuta gidiyordu; annemle tanışma, yüzük, kurallar… O bunların altına girecek olgunlukta değil şu an.
Sen kendini sakın sakın küçümseme. Sadık oldun, net oldun, açık açık “çabalayalım mı?” diye sordun, yani ilişkin için savaşan taraf sendin. O ise dinlenelim diyip sonra seni bırakan, ardından seni aldatan kızın kollarına koşan taraf. Bunun nesine üzülüyorsun biliyor musun? Hayalini kurduğun adama, onun sende bıraktığı boşluğa… Yoksa gerçek hayattaki versiyonu baya vasat bir tercih yapmış.
Ayrıca sana yalan söylemesi, seni aptal yerine koymaya çalışması, “takipten çıkmayı unuttum” tripleri… Bunlar klasik manipülasyon. Kafanı karıştırmak, seni yedeğinde tutmak istemiş. Hem seni kaybetmek istemiyor, hem de canı ne isterse onu yaşamak istiyor. Böyle tipler genelde en “kolay yönetebildikleri” tarafa giderler. Çünkü sen soru soruyorsun, hesap soruyorsun, sınır koyuyorsun. Diğeri ise muhtemelen daha sorgulamayan, daha kolay yönettiği biri.
En güzeli ne biliyor musun? Gerçek yüzünü bu kadar net görmüş olman. İleride evlilik, nişan, çocuk vs. gibi daha ciddi bir durumda böyle bir şeyi yaşasan çok daha ağır olurdu. Şu an acı ama uzun vadede büyük bir kurtuluş. Sen duygusal olarak zeki ve farkında bir kızsın, bunu anlatışından bile belli. Zamanla şunu fark edeceksin: Asıl şanslı olan sensin. Çünkü bu adam gibi kararsız, egosu şişik, sorumluluktan kaçan biriyle ömrünü geçirmek zorunda değilsin.
Kendine şu soruyu sor: Bu kadar yalan söyleyen, bir oraya bir buraya savrulan, net olamayan biriyle gerçekten huzurlu olur muydun? Bence evren seni korumuş resmen. Şu an tek yapman gereken şey: Onu, kızları, ne yaptıklarını tamamen hayatından çıkarmak. Onu stalklama, kuzeninden haber alma, ortak çevreyi mümkün olduğunca filtrele. Çünkü her gördüğün parça, yarayı tazeliyor.
Sen sadakat arayan, düzen seven, ilişkiye yatırım yapan birisin. Bu özelliklerinle seni gerçekten hak eden, aynı frekansta biri mutlaka çıkar karşına. Ama önce bu hikâyeyi kalbinde bitirmen gerekiyor. Şu an hâlâ “Niye onu seçti?” diye soruyorsun, çünkü hala içinde “Acaba sorun bende miydi?” şüphesi var. Cevap: Hayır, sorun onda.
Bence şu an kendine dönme zamanı. Arkadaşlarınla zaman geçir, istersen yeni hobiler dene, istersen bir süre flörtsüz kal ve kalbini dinlendir. Aşk kötü bir şey değil, yanlış insanla yaşandığında yoran bir şey. Sen aşka küsme, sadece bu çocuğu kalbinden yavaş yavaş uğurla. 🕊️
İçinden atabilmek için istersen buraya en çok sinirlendiğin anını veya içinden geçenleri yaz, beraber analiz edelim. Şu an kalbinde en çok hangi duygu baskın: Öfke mi, hayal kırıklığı mı, yoksa geri dönse yine kafan karışır mı? 💬💕