Askere gidip gelen eski sevgili, neden beni bırakıp kendisini aldatan kıza döndü?

2024 yılında bir ilişkimiz olmuştu anlaşamayıp ayrılmıştık sonrasında benim peşimde koştu barışacakken onun üzerine atılan bir iftiradan dolayı onu affetmedim. 8-9 ay peşimde koştu. Üzerine iftira atıldığı kanıtlanmıştı ama o askere gitmişti. Askere gitmeden önce konuştuğu biri olmuş 2 aydır falan bu askerdeyken bunu aldatmış. Kız da kuzenimin arkadaşı çıktı. Küçük bir kız 18 yaşında. Her neyse bana kardeşi ulaştı üzerine iftira atıldığı kanıtladı bak vs diye. Sonrasında bu da bana üzerime iftira atıldı inanmadın bana ama özür dilerim yine de 1-2 ay bir kızla konuştum ben burada askerdeyken başkalarıyla konuşmuş beni aldattı dedi. Her neyse tekrar ilişkiye başladık. Askerden geldi her şey iyi güzeldi. Annemle tanışacaktı, yüzük siparişi etmişti. Bizim ilişkide kurallarımız vardı. 23.30’da en geç evde olmak ve karşı cins arkadaşlarla oturmamak. Ama geldiğinde saat kurallarına uymadı. Ben de yüksek tepkiler verdim çünkü bencilce davranıyordu. 4-5 gün konuşmadık. Sonrasında buluştuk. Ben buna sordum ayrılalım mı? Çabalayalım mı? diye şaşırdı sonra dinlenelim dedi. Ben de ben dinlenmeye gelemem otobüs durağı değilim dedim ayrıldım. Ayrılmamam için yalvardı yakardı. Ama ayrıldım. Aradan 10 gün geçti onu aldatan kızla tekrar takipleştiğini gördüm. Aradım saydım sövdüm benim o k*şarla ne işim olur beni aldattı dedi. Aradan iki gün geçti bana mesaj attı takipten çıkarmayı unutmuşum aramızda bir şey yok gönlün rahat olsun diye. Kontrol ettim çıkarmış gerçekten. Ertesi gün oldu. Kızla takipleşmeye başlamış tekrar. Bir hışımla kızı aradım. Dün sevgili olduklarını söyledi kanıtları attı. Bunu öğrendiğim akşam ona aldığım saati kuzenime verdiğinde kızla sevgili olmadıklarını kuzenin abarttığını, buluşmadıklarını denk geldiklerini söylemiş. Kuzenim de mesajlarınızı gördük günaydın yavrum yazıyordu deyince doğrudur diye geçiştirip hızla gitmiş. Ertesi gün ise çift kombini yapıp foto paylaşmışlar. Niye sadık olan beni değil de kendisini aldatan sevmediği bir kıza gitti? (Bu arada Instagram konum wp her şey bende vardı. Biz ayrıldıktan 1 hafta sonra kız mesaj atmış. Kız itiraf etti. Niye 1 hafta sonra kendini aldatan kızın kollarına attı kendini?)

Askere gidip gelen eski sevgili, neden beni bırakıp kendisini aldatan kıza döndü?