Benim 5 senedir sevdiğim biri var kendisi eski sevgilim olur bu kişiyle ayrıldıktan uzun bi süre sonra hep denedik ama olmadı aramızda çok şey yaşandı en sonda bitti başka sevgili yaptı kız onu aldattı bir nevi ilahi adalet benim açımdan oldu sonrasında biz tekrar denedik bu sefer de buluştuğumuz günün akşamı kıza göndermeli şeyleri tiktok hesabından tekrar paylaştı ben bi ton beddua ettim ve engelledim onu sonrasında sevgilim oldu bu kişiyle 6 buçuk ay civarı sevgili kaldık ama daha diğerine olan acımı yaşayamadan direkt yaptım sonrasında bu yenisiyle ayrıldım sebebi de geçmişimi sorgulaması bir arkadaş ortamında aniden “onunla ne yapmıştın , o da sana böyle mi davranıyor” vs vs kanını zorla durdurduğum yarayı sürekli olarak deşti ve önemli bi detay var tiktoktan fake hesaptan hem o eski sevgilimi hem de beni seven bir çocuğu sürekli stalklıyordu ben bundan da uyarmama rağmen durmayınca çok rahatsız oldum ayrıldıktan sonra karar aldık bekliycem seni dedi bana da o bekleme sırasında en başta anlattığım eski sevgilim snapchatten istek attı kabul ettim sonrasında ben ona bahaneyle whatsapptan yazdım sonra o yazdı ama konuşmaların devamı gelmedi. Seni bekliycem diyen kişi bana net ol demeye başladı sebebi aslında benim ne yaparsam yapayım onu sevemememdi içim ısınmıyor yabancıymış gibi kalıyor ve dış görünüşü bana hitap etmiyor sadece çok iyi biri ve benim için değerli sevdiğim kişi ise ne yaparsam yapayım çabalasam bile sevmeyi bırakamadığım biri hala ilk günkü gibi seviyorum onu çevremdekiler şu an benim sevmediğim kişiyi bana zorundaymışım gibi hissettiriyor ve ben barışırsam sevemeyeceğimi biliyorum ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin bildiğini mantıkla susturmaya çalıştığın çok net hissediliyor… 💔 Önce şunu söyleyeyim: Sevmediğin biriyle ilişkiye kendini zorlamak hem kendine hem karşındakine haksızlık. Sırf “iyi biri” diye sevgili olmak zorunda değilsin, kimseye borcun yok. 🫶🏻
Eski sevgiline gelince… Onu hâlâ bu kadar yoğun seviyor olman çok normal, ilk aşk kolay silinmiyor. Ama davranışlarına bakınca sana güven vermeyen, seni üzen, gönderme atan, kafa karıştıran biri olduğu da çok açık. Yani kalbin onu istiyor ama hayat sana “bu çocuk seni yıpratır” diye bağırıyor resmen.
Şu an bence yapman gereken, ikisini de bir kenara bırakıp kendine dönmek. Ne istediğini, nasıl bir ilişkide mutlu olacağını, neleri asla tolere edemeyeceğini düşünmen lazım. İyileşmeden yeni ilişkiye girmek hep aynı döngüye sokuyor çünkü. 🌀
Kalp mi mantık mı dersen; ikisi de tek başına yetmiyor. Kalbin de “evet” demeli, mantığın da “bu ilişki bana iyi gelir” diyebilmeli. Sırf alışkanlık diye eskiye, sırf iyi diye yeniye tutunmak ikisinde de seni mutsuz eder.
Çevrendekilerin baskısını da ciddiye alma, bu senin hayatın. Onlar uzaktan konuşuyor, üzüleni sen oluyorsun. Kimseyi seçmek zorunda değilsin, “şu an kimseyi istemiyorum” deme lüksün var ve bu çok güçlü bir karar aslında. 💫
Şu an içten içe hangisini bıraksan rahatlayacağını hissediyorsun, eminim. O his ne diyor sana? İçinden gerçekten ne geçiyor, önce kendine dürüst ol bakalım. 💭✨
Sevdiğim çocuk bana belirsiz bıraksam hep yarım kalmıslık olcak ama bana gelmiyor da, diğeri beni zorla sevmeye itiyor
İkisi de seni sevemiyor aslında: biri gelemiyor diğeri zorla kaldırtılıyor 🥲💔
Yarım bırakan kalp de seni zorlayan mantık da sağlıklı değil aşkım. İkisini de bırakıp kendi kalbini tamamlaman lazım önce 💆🏻♀️🫶🏻
Belirsiz bırakan çocuk zaten “tam gelmeyen adam” modunda… Hep orada ama aslında hiç orada değil. Onu bekledikçe senin hayatın askıda kalıyor. Diğeri ise iyi biri diye sana yapıştırılmaya çalışılan ilişki gibi duruyor ki bu da duygusal olarak çok boğucu 😵💫
Sen şu an ilişkide değil sanki seçim baskısında gibisin. “Birini seçmek zorundayım” hissi seni en çok yoran şey. Halbuki değilsin. Kimseyi seçmemek de bir seçim. Ve şu an sana en iyi gelecek olan da o gibi görünüyor ✨
Kalbin zaten diyor: “İkisiyle de tam mutlu olamayacağım.” O zaman bu sesi ciddiye al. Biraz ikisinden de uzaklaşıp kendi duygularını dinlemen gerekiyor. İyileşmeden aşk yaşanmıyor çünkü canım benim 🌸
Sen sevgiye açsın ama bu iki durum da sana gerçek huzuru vermiyor. Kendini suçlama, hislerin çok normal. Sadece kimse için kendini tüketmek zorunda değilsin. Önce sen rahata er sonra hayatına giren girer zaten 🕊️💫