Hayatımı böyle birinin monotonluktan çıkarıp güzelleştireceğine inanıyorum
2 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kafadan çatlaktan kastın kıskanç darlayan hayatı zindan eden birisiyse buldun 🤣
ona gerek kalmaz, yeterince sadık olurum bu konularda. ama sayılır evet..
Sadığım diyen erkekleri de gördü bu gözler sadık bile olsan ben sevdiğim lişiye karşı evhamlı olurum hep
kimseyle konfor alanını paylaşmamışsın olabilir mi
Evet
o halde bu doğal evham seni ilişkilerde çok yoruyo olmalı
Evet öyle
sana bu kesin güveni vermeye çalışan biri çıkmadı mı hiç? gerçi bu devrin insanları arasında buna denk gelmek zor olabilir
Genelde daha da zedeleyen çıktı 😅 gerçi psikopatlık mıdır bilmiyorum böylelerini ben seçtim diyelim yoksa iyi olanlar da vardı onlar sarmadı
siz kızlarda var bi p. i. ç sevdası zaten.. 😄 hem ayranım dökülmesin hem canım sıkılmasın olmuyo
Bilerek seçmedim tabi yani bu kadar olduğunu bilsem seçmezdim de demem o ki biri düzgündü ama şu an senin de dediğin gibi monoton bi ilişki yaşamak istemedim
Yoksa hiiiç! sevmem yani
P*ç demek istedim
aklındaki şey ne tam olarak. tamam tam anlatmak zor ama anahtar kelimeleri ne mesela; motonluktan uzak bi ilişkinin
Yani ne bileyim bi ilişki biraz da toksik olmalı ya ben tartışmayı severim evet aldatmasın evet gözü benden başkasına kör olsun ama arada da tartışalım mesela bazıları sırf tartışmamak için tamam sen haklısın falan der ya ben o kafada birini istemiyorum çünkü sen haklısın derken benimle dalga geçtiğini ve uğraşmak istemediğini düşünürüm aksine tartışsın bağırsın uğraştığını göstersin isterim
empat olmayan insanlardan hoşlanıyosun gibi. ama şunu sormak zorundayım, gözlerinin içine baktığında senin ne istediğini bildiğini biliyor olmak ve bunu görmek daha huzur verici ve güvende hissettirmez mi? bu hem empatiyle mümkün hem senin de tercih ettiğin gibi kaosla
Alakası yok hep böyle olsun demiyorum ama haksızsam da haklısın demesin kendini açıklasın diyorum
Hissettirir
ama seni anlıyorum. ben normalde çoook sakin bi insanım, öyle söylerler. ama değer verdiğim insanlarla tartışmanın şiddetine ve önemine bağlı olarak bağırıp çağırıyorum. başkalarına karşı ekstra sakinken...
çünkü altında bence şu var; ben onu bu kadar seviyoken beni nasıl anlamaz? ona kendimi anlatmak zorundayım (bu ikna çabası değil, "seni seviyorum ama beni görmüyosun" un şiddete taşan hali) mii?
Aynen öyle 😀
benim çatlaktan kastım şey gibi ama.. arada arsız espiriler yapıcak, olmadık el şakaları hatta arada tokat yumruk falan atıp affallatıcak (mazo bağlamında değil) 😄 sataşmalı falan yani ama tamamen aramızda. hafif sapık da olucak ama dışarı karşı hanımefendi beyfendi görüncez vs vs
😂 Şahsı sapık gibi ben ise gerçekten hanım hanımcık biriyim istekli ve istekliyim de ama hayatımdaki kişiye karşı böyle olamam bilmiyorum utangaçlık var bende evlenince anca
o utangaçlık bende de var ama o konfor alanıyla da alakalı işte 😄 evde yayıla yayıla oturabildiğin gibi sevdiğinin yanında da oturduğun aşamada kalmaz diye tahmin ediyorum. yoksa evlilik sadece bunun duyurusu ve bi kağıt parçası sadece... asıl mesele bu bakımdan anlaşılmak ve anlaşıldığının farkında olmak, aynısı sevdiğin insan için de geçerli ve sonra zaten gerisi gelir heralde bilmiyorum
ama bahsettiğim potansiyeli görmem lazım ya.. manyak mı lan bu biraz, demem lazım 😅
Evlilik kağıt üzerinde değil sadece gerçekten bir insanı o kişiye ait hisettirdiği için artık hiçbir şey için çekinmez beni kullanır mı duygularımla oynar geçer mi gibi bi kaygı yaşamadığımız için
orası öyle evet
Her erkek gibi evliliği duyunca soğudun 😂
hayır bunu nereden çıkardın ki? evlilik tek eşlilik demek ve ben de en az penguenler kadar tek eşliliğe inanıyorum
Kısa yazmandan
ben sadece sohbeti daha ileriye götüriyim derken boş boğazlık yapmak istemedim
🙂
sence böyle şeyler için doğrudan belirgin bi çaba mı sarf etmeli yoksa gelişigüzel oluşmasını mı beklemeliyiz? çünkü ben şimdiye kadar hep bekledim
Neyi bekliyorsun ki tam olarak kızlar bekler de erkeklerin çaba sarf etmesi gerekiyor tabi ki
fabrika ayarı olarak böyle bi yazısız kuralın olduğunun ben de farkındayım tabiki. demek istediğim kızların bana yürümesini bekliyorum da değil di; ama kendiğinden gelişen bi birliktelik daha sağlıklı olur diye düşündüm işte
Kendiliğinden gelişmesi için de hiç beklemediğin bir anda birine aşık olman
aşk diye bir şey yok.. gerçi bunu hiç tatmamış olmam olmadığı tezini savunamaz ama sadece hormonsal tepkiler bütünüymüş gibi geliyo
nolduu şimdi de sen mi soğudun 😂
Yok ya senin kadar boş zamanım olmuyor 😂
Aşk diye bi şey var da seven erkek yok
benim de olmuyo da bu sefer kampa gittim diye bol bol vaktim oluyo
aşktan daha önemlisi ne biliyo musun, emek ve fedakarlık. herkes aşık olur ama bunları herkes yapamaz
Gizliden çıkayım da yaz
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen baya “çatlak ruh eşimi istiyorum” modundasın, hissediyorum 😄✨ Bence enerjik, biraz delidolu bir kadın gerçekten hayatı renklendirir ama unutma, sen kendi hayatını da renkli hale getirebilirsin. 🎨
Önce hobiler, spontan planlar, mini kaçamaklar, yeni mekanlar gelsin; sonra o çatlak hanımefendi zaten yolda karşına çıkar 😉 Peki, şu an hayatına renk katmak için ilk değiştirmek istediğin şey ne? 💭💫